Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nie ma i nie będzie - nowe opcje od allegro...
Dopisz sobie na końcu linka ?description=1
Enjoy:)
Ociepanie to w jaką stronę to zmierza. Ubicie funkcjonalnosci i korelacji z Lokalnie.
Wklepałem na koniec linku ale wywaliło mi błąd i niepoproawną stronę
Szkoda, na moich filtrach działa. Bez tego zamiast 5 stron wyników, mam 2...
@DonAlonso może coś źle wpisałeś - poprawna formułka nie ma pytajnika tylko &
&description=1
Już bangla, wpisałem i mozna znowu działać. Dziękuję. Ale jeśli i tą możliwosc uwalą to niezła komuna się tu dzieje.
Co gorsza zauważyłem że wykupienie promowania nie powoduje że twoje oferta będzie widoczna na głównej liście produktów, a powinna. Jeżeli ktoś jeszcze dla danego produktu wykupił promowanie i ma bardziej "top ofertę" to twoja oferta będzie schowana i widoczna dopiero po przejściu w "porównaj oferty".
Jakby tego było mało to mamy pełno duplikatów tego samego produktu. Czyli może być tak i w wielu sprawdzonych przeze mnie sytuacjach tak jest, że oferty bez wyróżnienia, ale podpięte pod inny produkt (duplikat produktu), będą bardziej widoczne (od razu na głównej liście) niż twoja promowana oferta.
To promuje cwaniactwo. Bo zamiast podpinać oferty pod jeden wiodący produkt i grupować oferty pod jednym produktem, opłaca się podpinać pod duplikaty produktów z mała liczbą ofert i nawet nie potrzeba wtedy promowania aby oferta była widoczna na głównej liście.
Przecież to jest farsa.
Farsa.
Przedmioty, które mam w ulubionych nie wyszukują się wcale. Porażka.
@renata86aa Zależy. W opinii Allegro, to słuszna zmiana, wspaniała decyzja biznesowa i ma Ci być z tym dobrze. W opinii użytkowników to błąd. ¯\_ (ツ)_/¯
Taki skrypcik. Zobaczymy jak długo podziała:
https://greasyfork.org/en/scripts/503580-allegro-roz%C5%82%C4%85cz-oferty/code
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Czy któryś z prześwietnych moderatorów którzy nie potrafią zrobić nic więcej poza kopiuj i wklej, jest mi w stanie wytłumaczyć (tylko własnymi słowami - robi mi się niedobrze na widok kolejnej wklejonej formułki) co tym baranom z allegro przeszkadzał przycisk rozłącz oferty? Żądam odpowiedzi teraz, już, natychmiast...
Swoją drogą pisałem już ten komentarz ale dziwnym trafem zniknął...
U mnie skrypcik nie działa niestety
Spróbuj tego. https://pastebin.com/MjS2Duid
Działa, właśnie wgrałem skrypt istalując wcześniej rozszerzenie tampermonkey w firefoxie. Pięknie dopisuje &description=1 do linków z domeny allegro. Dziękuję.
A jak to niby ma zainstalować? - baba jestem 😁
Jak to niby mam zainstalować na googlaczach? To jest plik tekstowy?
W Firefoksie działa. Przez Tampermonkey trzeba go zainstalować.
jedyne co mozecie zrobic, to to, co zrobilem ja. PRZESTANCIE wykupowac smarta i robic zakupy. Jedyne co do nich przemawia to kasa
ja również przeniosłem większość zakupów na inne platformy. Pomyślcie, że za każdym zakupem dajecie im zarobić a oni dla nas nic w zamian!
nie chcą nas słuchać to my nie dajmy im zarabiać. Stali się monopolistą i mają nas w ...
Serce się raduje na taki widok 🙂