anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak opcji rozłącz te same oferty.

renata86aa
#9 Pomysłodawca#

Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu. 

Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
1 976 ODPOWIEDZI 1 976

Djdidzejek
#9 Pomysłodawca#

Nie ma i nie będzie - nowe opcje od allegro...

Dopisz sobie na końcu linka ?description=1

Enjoy:)

oznacz moderatorów

DonAlonso
#8 Zapaleniec#

Ociepanie to w jaką stronę to zmierza. Ubicie funkcjonalnosci i korelacji z Lokalnie.

Wklepałem na koniec linku ale wywaliło mi błąd i niepoproawną stronę

oznacz moderatorów

Djdidzejek
#9 Pomysłodawca#

Szkoda, na moich filtrach działa. Bez tego zamiast 5 stron wyników, mam 2...

oznacz moderatorów

ja_Nitka
#11 Animator#

@DonAlonso  może coś źle wpisałeś - poprawna formułka nie ma pytajnika tylko &
&description=1

oznacz moderatorów

DonAlonso
#8 Zapaleniec#

Już bangla, wpisałem i mozna znowu działać. Dziękuję. Ale jeśli i tą możliwosc uwalą to niezła komuna się tu dzieje. 

oznacz moderatorów

twojeoko_pl
#8 Zapaleniec#

Co gorsza zauważyłem że wykupienie promowania nie powoduje że twoje oferta będzie widoczna na głównej liście produktów, a powinna. Jeżeli ktoś jeszcze dla danego produktu wykupił promowanie i ma bardziej "top ofertę" to twoja oferta będzie schowana i widoczna dopiero po przejściu w "porównaj oferty". 

Jakby tego było mało to mamy pełno duplikatów tego samego produktu. Czyli może być tak i w wielu sprawdzonych przeze mnie sytuacjach tak jest, że oferty bez wyróżnienia, ale podpięte pod inny produkt (duplikat produktu), będą bardziej widoczne (od razu na głównej liście) niż twoja promowana oferta.

To promuje cwaniactwo. Bo zamiast podpinać oferty pod jeden wiodący produkt i grupować oferty pod jednym produktem, opłaca się podpinać pod duplikaty produktów z mała liczbą ofert i nawet nie potrzeba wtedy promowania aby oferta była widoczna na głównej liście.

Przecież to jest farsa. 

oznacz moderatorów

Rafiusz
#9 Pomysłodawca#

Farsa.

Przedmioty, które mam w ulubionych nie wyszukują się wcale. Porażka.

oznacz moderatorów

Lord_Greg
#11 Animator#

@renata86aa Zależy. W opinii Allegro, to słuszna zmiana, wspaniała decyzja biznesowa i ma Ci być z tym dobrze. W opinii użytkowników to błąd. ¯\_ (ツ)_/¯

era_1976
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

robcio646
#10 Popularyzator#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ 

Czy któryś z prześwietnych moderatorów którzy nie potrafią zrobić nic więcej poza kopiuj i wklej, jest mi w stanie wytłumaczyć (tylko własnymi słowami - robi mi się niedobrze na widok kolejnej wklejonej formułki) co tym baranom z allegro przeszkadzał przycisk rozłącz oferty? Żądam odpowiedzi teraz, już, natychmiast... 

Swoją drogą pisałem już ten komentarz ale dziwnym trafem zniknął... 

oznacz moderatorów

Mysz2018
#7 Wielbiciel#

U mnie skrypcik nie działa niestety 

oznacz moderatorów

Wybieraniec
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

Horsowaty
#7 Wielbiciel#

Działa, właśnie wgrałem skrypt istalując wcześniej rozszerzenie tampermonkey w firefoxie. Pięknie dopisuje &description=1 do linków z domeny allegro. Dziękuję.

oznacz moderatorów

Mysz2018
#7 Wielbiciel#

A jak to niby ma zainstalować? - baba jestem 😁

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

Mysz2018
#7 Wielbiciel#

Jak to niby mam zainstalować na googlaczach? To jest plik tekstowy?

oznacz moderatorów

era_1976
#7 Wielbiciel#

W Firefoksie działa. Przez Tampermonkey trzeba go zainstalować. 

oznacz moderatorów

Xander3
#8 Zapaleniec#

jedyne co mozecie zrobic, to to, co zrobilem ja. PRZESTANCIE wykupowac smarta i robic zakupy. Jedyne co do nich przemawia to kasa

oznacz moderatorów

maxlukasz
#9 Pomysłodawca#

ja również przeniosłem większość zakupów na inne platformy. Pomyślcie, że za każdym zakupem dajecie im zarobić a oni dla nas nic w zamian!

nie chcą nas słuchać to my nie dajmy im zarabiać. Stali się monopolistą i mają nas w ...

oznacz moderatorów

frulik
#9 Pomysłodawca#

Serce się raduje na taki widok 🙂

frulik_0-1727943695328.png

oznacz moderatorów