anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak opcji rozłącz te same oferty.

renata86aa
#9 Pomysłodawca#

Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu. 

Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
2 189 ODPOWIEDZI 2 189

ErFill
#8 Zapaleniec#

Sprawdziłem u siebie na chrome i działa bez problemu, zobacz czy w konsoli chrome jest jakiś błąd i czy tampermonkey wyświetla jedyneczkę jak jesteś na wyszukiwarce

ErFill_0-1728523868733.png

oznacz moderatorów

export-z-polski
#9 Pomysłodawca#

Miałem wyłączony tryb developera. Dzięki, jesteś wielki. Będę testował. Jak będą jakieś problemy będę informował

oznacz moderatorów

export-z-polski
#9 Pomysłodawca#

Miałem ostatnio kilka niezrozumiałych zacięć. Np. na tym wyszukiwaniu zawiesza na 92 procentach choć ofert nie ma dużo.
https://allegro.pl/kategoria/gry-na-konsole-microsoft-xbox-series-x-s-314805?order=p&offerTypeBuyNow...

oznacz moderatorów

AlexPopilevych
#10 Popularyzator#

@ErFill Hej, oni blokują konto Allegro czy IP? Testować trzeba w trybie Incognito? 

oznacz moderatorów

ErFill
#8 Zapaleniec#

To blokada na konkretną kombinację przeglądarka/IP, wszystko jest tymczasowe, w najgorszym wypadku trzeba poczekać kilka minut, ale zwykle wystarczy rozwiązać captcha i tyle. Raczej nie ma czym się przejmować, skrypt robi dokładnie to o co prosi allegro, tylko trochę szybciej 😏

oznacz moderatorów

Lord_Greg
#11 Animator#

@ErFill Działa w porządku. Zrobiłem test na 10 stronach i wykobził się na ósmej dopiero (przy 71%). Tzn. zatrzymał się beż żadnego błędu. 🙂

Firefox, Violent Monkey.

ErFill
#8 Zapaleniec#

Błędy są widoczne w konsoli przeglądarki, jeszcze nie zdążyłem zrobić wyświetlenia na stronie. Możecie wrzucać mi błędy tutaj:

https://github.com/picakia/allegro-rozlacz-oferty/issues/new/choose

Zrobiłem ładny szablon krok po kroku co pomoże mi znaleźć rozwiązanie.
Przed zrobieniem issue sprawdźcie, czy macie najnowszy kod, aktualizuję co 1-2 dni i może problem już został rozwiązany, bo sam wiele znajduję.

@export-z-polski - sprawdziłem ten link i u mnie działa dobrze, sprawdź czy masz najnowszy kod i jak dalej jest problem to napisz mi issue na github, bo tu na forum ciężej jest kontynuować wątki.

oznacz moderatorów

Client:35666053
#8 Zapaleniec#

Jeszcze rano przeglądałem normalnie, ale chyba zablokowali w międzyczasie

oznacz moderatorów

pollytaglia
#8 Zapaleniec#

"Allegro szanuje swoich klientów"... ? żartujesz sobie? Ponad 1600 postów o głupocie, którą wprowadzili z łączeniem ofert i kompletnym wywaleniem do góry kołami użyteczności serwisu, psuciem ludzkiej wieloletniej pracy - tak, tak, ludzie wiele lat pracowali na swoje sklepy  w tym portalu - a Ty piszesz o "szacunku" Allegro dla klientów...

oznacz moderatorów

Elektron5
#9 Pomysłodawca#

A kolega ogarnia co to sarkazm? 

oznacz moderatorów

lowen-prise
#8 Zapaleniec#

Wpisuje tą fraze na Androidzie i nie szuka

oznacz moderatorów

adro5
#8 Zapaleniec#

Niestety nie można normalnie przeglądać ofert na allegro 

Bardzo dużo ofert w ogóle sie nie wyswietla 

niestety to jest koniec allegro....

byłem tu ponad 20 lat.... 

szkoda 

no nic zostaje portal na e 

S

oznacz moderatorów

murarz16
#9 Pomysłodawca#

Dzielnie walczycie z **piiip** o wprowadzenie najgłupszych zmian, które wyłącznie utrudniają korzystanie z portalu...

Jak można wymusić "łączenie ofert" czy szukanie w opisach na klientach... Tylko ktoś "mądry inaczej" mógł taką zmianę zaproponować i zatwierdzić.

oznacz moderatorów

kerretoip
#9 Pomysłodawca#

No niestety, widze że allegro bardzo stara się utrudnić życie kupującym i sprzedającym. Gdzie najlepiej sie teraz przenieść? Szkoda że nie ma jakiejś rodzimej alternatywy.

oznacz moderatorów

maciek4477
#9 Pomysłodawca#

Allegro w obecnej formie jest kompletnie bezużyteczne dla osób regularnie szukających w gąszczu ofert części zamiennych, pod tym samym zgrupowanym produktem występuje 200 kompletnie niezwiązanych rzeczy.

W obecnej formie niestety wyszukiwanie czegokolwiek graniczy z cudem.

oznacz moderatorów

Widmo11
#8 Zapaleniec#

Zgadzam się system jest całkowicie nieczytelny .. wszelkie wybory według cen czasu dodania itp praktycznie nie aktywne bo i tak otrzymujemy wyniki połączonych ofert gdzie mamy przedmioty nowe jak i takie co po rok leżą 😞

Parcie na kasę i większe promowanie ofert opłacanych dodatkowo ale według mnie powoduje to tylko mniejsza czytelność dostępu produktów a co za tym idzie mnie zakupów bo nie chce mi się siedzieć godzinami i szukać lepszych ofert  .. przy takiej stracie czasu wole kupić gdzie indziej 🙂

oznacz moderatorów

robcio646
#10 Popularyzator#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ 

I co na to moderatorzy? Już odechciało wam się pisać czy może doznaliście olśnienia i przekazaliście wątek do dyrekcji? 

oznacz moderatorów

matdb
#10 Popularyzator#

.... co by tu nie powiedzieć, to wiesz ,moderator to też człowiek i te bzdury co kazali im wypisywać typu " z opcji <<szukaj w opisach>> nikt nie korzysta" im uwięzły w gardle, nie każdy lubi robić z siebie (i)(d)(i)(o)(t)(ę) i tracić twarzy.

oznacz moderatorów

Client:117084418
#4 Eksplorator#

Podbijam

oznacz moderatorów

Ayushiteru
#8 Zapaleniec#

no słabo to wygląda, szukam starych konsol i komputerów i nic konkretnego się nie wyświetla. Ogólnie to nic się nie wyświetla i nic nie można znaleść... Jeśli ktoś ma jakiś działający skrypt to niech zapoda, będę wdzięczny 🙂

oznacz moderatorów