Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Sprawdziłem u siebie na chrome i działa bez problemu, zobacz czy w konsoli chrome jest jakiś błąd i czy tampermonkey wyświetla jedyneczkę jak jesteś na wyszukiwarce
Miałem wyłączony tryb developera. Dzięki, jesteś wielki. Będę testował. Jak będą jakieś problemy będę informował
Miałem ostatnio kilka niezrozumiałych zacięć. Np. na tym wyszukiwaniu zawiesza na 92 procentach choć ofert nie ma dużo.
https://allegro.pl/kategoria/gry-na-konsole-microsoft-xbox-series-x-s-314805?order=p&offerTypeBuyNow...
@ErFill Hej, oni blokują konto Allegro czy IP? Testować trzeba w trybie Incognito?
To blokada na konkretną kombinację przeglądarka/IP, wszystko jest tymczasowe, w najgorszym wypadku trzeba poczekać kilka minut, ale zwykle wystarczy rozwiązać captcha i tyle. Raczej nie ma czym się przejmować, skrypt robi dokładnie to o co prosi allegro, tylko trochę szybciej 😏
@ErFill Działa w porządku. Zrobiłem test na 10 stronach i wykobził się na ósmej dopiero (przy 71%). Tzn. zatrzymał się beż żadnego błędu. 🙂
Firefox, Violent Monkey.
Błędy są widoczne w konsoli przeglądarki, jeszcze nie zdążyłem zrobić wyświetlenia na stronie. Możecie wrzucać mi błędy tutaj:
https://github.com/picakia/allegro-rozlacz-oferty/issues/new/choose
Zrobiłem ładny szablon krok po kroku co pomoże mi znaleźć rozwiązanie.
Przed zrobieniem issue sprawdźcie, czy macie najnowszy kod, aktualizuję co 1-2 dni i może problem już został rozwiązany, bo sam wiele znajduję.
@export-z-polski - sprawdziłem ten link i u mnie działa dobrze, sprawdź czy masz najnowszy kod i jak dalej jest problem to napisz mi issue na github, bo tu na forum ciężej jest kontynuować wątki.
Jeszcze rano przeglądałem normalnie, ale chyba zablokowali w międzyczasie
"Allegro szanuje swoich klientów"... ? żartujesz sobie? Ponad 1600 postów o głupocie, którą wprowadzili z łączeniem ofert i kompletnym wywaleniem do góry kołami użyteczności serwisu, psuciem ludzkiej wieloletniej pracy - tak, tak, ludzie wiele lat pracowali na swoje sklepy w tym portalu - a Ty piszesz o "szacunku" Allegro dla klientów...
A kolega ogarnia co to sarkazm?
Wpisuje tą fraze na Androidzie i nie szuka
Niestety nie można normalnie przeglądać ofert na allegro
Bardzo dużo ofert w ogóle sie nie wyswietla
niestety to jest koniec allegro....
byłem tu ponad 20 lat....
szkoda
no nic zostaje portal na e
S
Dzielnie walczycie z **piiip** o wprowadzenie najgłupszych zmian, które wyłącznie utrudniają korzystanie z portalu...
Jak można wymusić "łączenie ofert" czy szukanie w opisach na klientach... Tylko ktoś "mądry inaczej" mógł taką zmianę zaproponować i zatwierdzić.
No niestety, widze że allegro bardzo stara się utrudnić życie kupującym i sprzedającym. Gdzie najlepiej sie teraz przenieść? Szkoda że nie ma jakiejś rodzimej alternatywy.
Allegro w obecnej formie jest kompletnie bezużyteczne dla osób regularnie szukających w gąszczu ofert części zamiennych, pod tym samym zgrupowanym produktem występuje 200 kompletnie niezwiązanych rzeczy.
W obecnej formie niestety wyszukiwanie czegokolwiek graniczy z cudem.
Zgadzam się system jest całkowicie nieczytelny .. wszelkie wybory według cen czasu dodania itp praktycznie nie aktywne bo i tak otrzymujemy wyniki połączonych ofert gdzie mamy przedmioty nowe jak i takie co po rok leżą 😞
Parcie na kasę i większe promowanie ofert opłacanych dodatkowo ale według mnie powoduje to tylko mniejsza czytelność dostępu produktów a co za tym idzie mnie zakupów bo nie chce mi się siedzieć godzinami i szukać lepszych ofert .. przy takiej stracie czasu wole kupić gdzie indziej 🙂
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
I co na to moderatorzy? Już odechciało wam się pisać czy może doznaliście olśnienia i przekazaliście wątek do dyrekcji?
.... co by tu nie powiedzieć, to wiesz ,moderator to też człowiek i te bzdury co kazali im wypisywać typu " z opcji <<szukaj w opisach>> nikt nie korzysta" im uwięzły w gardle, nie każdy lubi robić z siebie (i)(d)(i)(o)(t)(ę) i tracić twarzy.
Podbijam
no słabo to wygląda, szukam starych konsol i komputerów i nic konkretnego się nie wyświetla. Ogólnie to nic się nie wyświetla i nic nie można znaleść... Jeśli ktoś ma jakiś działający skrypt to niech zapoda, będę wdzięczny 🙂