Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mi pomoc Allegro odpowiedziała, że testują rozwiązanie i trafiło na moje konto. Tylko nie rozumiem po co testować to co się nie sprawdza.
Jak to po co? Jak będą się wyświetlać tylko oferty nowe, droższe to część osób która sobie z wyszukiwaniem nie poradzi zapłaci więcej za towar. A lepiej przecież brać 15% od 70zl niż od 20, no i jeszcze więcej można zabrać za smarta. Jest to kolejny etap procesu eksterminacji mniejszych sprzedawców.
Jak to rozłączyć, przecież tak się nie da nic wyszukiwać po cenie. Czy ich **piiip**...o???
Tylko można oglądać bez logowania, nie da się rozłączyć.
Allegro prowadzi testy na użytkownikach bez ich wiedzy. Usuwa przydatne opcję też bez zgody i wiedzy. Usuwa możliwość rozłączenia ofert.Usuwa możliwość płatności kuponami za produkty cyfrowe. Allegro zalane chińszczyzną (wyszukiwania to kilkanaście tysięcy ofert, klikamy dostawą do 3 dni i robi się kilkaset ofert) do tego dochodzi spam jedną ofertą. Mnóstwo sprzedających botów. Usuwanie wątków jak się podoba i cenzura wygodna dla portalu. Ps. Skopiowałem ten tekst i będę go wrzucał jeśli będziecie to usuwać. Nie dam sobie zamknąć ust i będę walczył z tą administracją aż mi się nie znudzi. Czekam na wartościową odpowiedź ze strony allegro. A póki co robię zakupy na popularnym amerykańskim portalu którego nazwa zaczyna się "e" a kończy na "bay" bo też cenzurka innych portali wam się udziela. Taka mała Korea Północna robi się z allegro.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dokładnie tak jak napisał kolega @Ciastofarsz. Totalny debilizm ze strony allegro. Grupowanie ofert pod jedną super ofertę - co za **piiip** to wymyślił? Może wypowiedzą się moderatorzy bo to już istna paranoja. Oferty zgrupowane pod jedną - porównaj 98 ofert, pod drugą - porównaj 215 ofert a pod trzecią - porównaj 17 ofert - co to ma być. Do tego z automatu zwinięty opis produktu gdzie trzeba coś dodatkowo klikać. Ja się pytam kto to wymyśla?
Problem w tym, że tą "wizytówkową" ofertą częst wcale nie jest ta najtansza. Wiec nawet jak się posortujw o cenie to moża nie zobaczyć najtanszej oferty. Przerobiłem to 2 tyg temu, gdy google znalazł mi ofertę za 173zł a wyszukując na allegro najtansza była za 190zł. dopiero wklikując się w zgrupowane oferty nagle objawiła sie ta tańsza. A oczywiście przycisk "rozgrupuj" zniknął 😞
Też im wielokrotnie zgłaszałem ten problem twierdzą że.... a pozwole sobie zacytować, bo jeszcze mi zarzucą że kłamie:
"Rozumiem, że łączenie ofert jest dla Pana niekomfortowe, przekazałam sugestie do odpowiedniego działu.
Na ten moment nie możemy nic więcej z tym zrobić.
Jeśli jest Pan nieusatysfakcjonowany z rozwiązania sprawy, może Pan zgłosić to do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów."
Czytając między wierszami mamy w dupie UOKiK bo i tak więcej zarobimy niż nam kary dopierdolą o ile w ogóle...
Dokładnie, a pisali mi że od 1.10 wszyscy już taki widok będą mieli. Tj chore…
Powiem krótko "decyzja biznesowa"
Teraz zespół ma tak mówić... i wszyscy jak mantre zgodnie powtarzają 🤣
Witam, chciałbym się dowiedzieć jak usunąć łączenie ofert podczas wyszukiwania przedmiotu i mieć każdą ofertę osobno, tak jak kiedyś. Obecny system, gdzie wyświetlane są produkty zamiast pojedynczych ofert doprowadza mnie do szału i chciałbym mieć widok tak jak dawniej, gdzie każda oferta jest osobno. Za pomoc z góry dziękuję.
to takie usprawnienie Allegro zeby bylo nam lepiej hahahahahahahah
@Mauro0 Przyzwyczaj się do takiej wyszukiwarki, tak ma być.
Zostaje tylko jedna opcja - Zmień stronę aukcyjną !!!
Dzień dobry
Nie mogę znaleźć przycisku, aby móc rozdzielić oferty na Allegro. Przez to nie mogę filtrować po najniższych oraz/lub po najnowszych. Proszę o informację jak to włączyć.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ proszę o pomoc
to takie usprawnienie Allegro zeby bylo nam lepiej hahahahahahah
Kilka dni temu skorzystałem z zaproponowanej opcji i włączyłem tzw. łączenie przeglądanych ofert. Wydawało mi się, że mi to uprości życie, ale jednak bardziej mnie wkurza. jak to wyłączyć ?
@Cezarek57a Na górze strony, tam gdzie miałeś " połącz oferty" masz teraz "rozłącz oferty" 🙂