anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak opcji rozłącz te same oferty.

renata86aa
#9 Pomysłodawca#

Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu. 

Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
2 126 ODPOWIEDZI 2 126

Monika__L
#16 Inspirator#

tak ma być. Allegro jest zadowolone ze zmian, a pomysłodawca zebrał oklaski i uścisk dłonie prezesa plus pewnie jeszcze coś 

oznacz moderatorów

arti183
#7 Wielbiciel#

To żenujące. Zgłaszajcie problemy i dzwońcie na infolinię. Czym więcej ludzi tym lepiej.

oznacz moderatorów

Elektrobosek
#8 Zapaleniec#

Taa... na pewno to zmieni myślenie korporacji. 🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣🤣 Oni nawet nie poprawiają **piiip**ół jak się zgłasza w produkcie żeby zmienili kolor w tytule bo jest zły względem parametrów. Ktoś to bezwiednie przeklikuje. Nie robią też nic jak zgłasza się produkt źle przypisany, a tu pochylą się nad setką zgłoszeń, żeby z powrotem wywrócili pół portalu do góry nogami. Już pędzą, lecą. 2 lata im zajęło zrobienie liczenia wagi gabarytowej paczki, co kiedyś działało. Ludzie, naiwnym można być, ale są granice. Nic się nie zmieni dopóki nie padną na pysk finansowo. Do molochów przemawiają tylko cyfry, jeszcze się nie nauczyliścue? Tyle żyjecie i nadal ja we mgle. Normalnie jak w polityce... głosować na te same mordy od 30lat i oczekiwać, że tym razem... nie kłamali. 

oznacz moderatorów

wayne55
#10 Popularyzator#

Mam świetny pomysł dla Allegro jak zarobić o kilka milionów więcej.

Zgłaszam się do was na prezesa, a obecnego wywalić. Ja także mam mnóstwo głupkowatych pomysłów, ale wezmę tylko 100 tys. na rok, a nie miliony. Co wy na to ? Do tego nie wezmę ani dnia wolnego - bo mam też następcę, który będzie pracował za darmo. To moja małpa - będzie ruchem ręki lewej lub prawej wybierał na chybił trafił jaką decyzję podjąć na moim zastępstwie, to i tak daje szanse 50/50 na jakąś dobrą decyzję, a nie jak u was ostatnio - wyłącznie same złe. Oferta aktualna do odwołania 🙂

oznacz moderatorów

bethke
#10 Popularyzator#

Dlaczego to obce, niepolskie dzi@d0stwo nie weszło do Polski ze swoją własną marką, pod własnym szyldem, z własnym dorobkiem - lecz siadło śmie+dzącym okrakiem na polskiej naszej perle i... zniszczyło ją!

Wstyd allegro, że się sprzedałoś jak tania q. Wstyd!!!

Najgorsze, że w krajach, do których ta szarańcza pod polskim szyldem weszła (Czechy, Słowacja, Węgry, Chorwacja, Słowenia) - jest kojarzona z POLSKĄ i Polakami (bo to przecież POLSKA platforma).

Cały ten bajzel, jaki się teraz na tej platformie dzieje, ta głupota, niedbałość, brak kompetencji, bezprawie... kojarzone są z nami. Rzadko kto wie (również tu u nas), że allegro już od dawna polskie nie jest.

Założymy się, że kolejny do przeorania pójdzie – nasza duma - InPost?

oznacz moderatorów

Client:65132902
#8 Zapaleniec#

Mimo chęci Allegro funduje mi odwyk, jest nieużywalne... i celowo wprowadza w błąd...

Zamówienie mikołajowe: myślę sobie kupie w pakiecie. Ale zapomniałem o zmianach...

Wszedłem na Alle szukam, dodałem do koszyka, nie mogę znaleźć 3 tomu, uj mnie strzela, 20 minut później, trudno jest ale znalazłem jestem fighterem, dochodzę do płatności...

a poniżej zrzuty które mówią więcej niż słowa, już pisać mi się nie chce - po prostu ograniczam tu zakupy. Do rezygnacji coraz bliżej... 🙂

jujutsu3.png

jujutsu2.png

Zakładam konto na https://sklepwaneko.pl/, kupuje, profit zakupy zrobione z głowy (i taniej niż na alle) Kampai!

btw. ILRE jest ok, ale jest tam DROŻEJ. Jeśli chcą powalczyć o rynek to musi się cebula ograniczyć... kibicuję. (pomijam kwestie marketingu bo słabizna -w mojej ocenie oczywista).

oznacz moderatorów

adamw777
#8 Zapaleniec#

Allegro mi odpowiedziało - testy nowej wersji się skończyły, wypadły pomyślnie, a my musimy się przyzwyczaić. HeHe - musimy się przyzwyczaić. Kpiny jakieś, nie muszę się przyzwyczajać, mam wybór, są inne platformy

Nic nie odpowiedzieli na sugestię, żeby zajrzeli tutaj, gdzie są tysiące negatywnych wypowiedzi i  dosłownie tylko pojedyncze pozytywne wpisy.

oznacz moderatorów

adamw777
#8 Zapaleniec#

Tak wygląda kurs akcji Allegro za ostatnie 3 miesiące, spadek o blisko 25%. Kurs.jpg

oznacz moderatorów

dorothy2
#11 Animator#

@adamw777  napisał(a):

Tak wygląda kurs akcji Allegro za ostatnie 3 miesiące, spadek o blisko 25%. Kurs.jpg

To chyba tez jakiś bug tej wspaniałej platformy. Nie widać od razu załączonych zdjęć, ja je widzę dopiero za dzień lub dwa... Też tak macie? Niezależnie od przeglądarki itp.

oznacz moderatorów

adamw777
#8 Zapaleniec#

@dorothy2  napisał(a):
To chyba tez jakiś bug tej wspaniałej platformy. Nie widać od razu załączonych zdjęć, ja je widzę dopiero za dzień lub dwa... Też tak macie?

Wykres kursu, ten który wkleiłem ja u siebie widzę, w Twojej wypowiedzi też. Ale klika postów wyżej Client:65132902 coś wkleił, i już nie widzę tego.

oznacz moderatorów

Pasiek90
#9 Pomysłodawca#

Ja nie widze zadnych zdjec, sam wrzucilem chyba wczoraj i tez nie widzialem.

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  halo jest problem

oznacz moderatorów

karmel1978
#9 Pomysłodawca#

To nie bug. Zdjęcia są moderowane. Różne mogą być treści wstawianych zdjęć.

oznacz moderatorów

Elektron5
#9 Pomysłodawca#

Nic nie widać. Co do ILRE to wystawiłem tam wszystko co tu. I co? Zgadnij gdzie ludzie kupują? I nie jestem cebulą i obniżyłem tam ceny bo jest niższa prowizja. Baaa sam serwis daje dodatkową zniżkę w apce, na którą się zgadzam, więc jest jeszcze taniej. Ja tego nie rozumiem, ale ludzie mają chyba na potylicy już wyryte Allegro, a Ci perfekcyjnie starają się to **piiip**aczyć w nicość. 

oznacz moderatorów

adamw777
#8 Zapaleniec#

I to mnie też dziwi. Chyba świadomych kupujących jest mniejszość, a większość pewnie nie zauważyło, że coś się zmieniło. Niedawno rozmawiałem ze znajomą, która dość często kupuje na Alle, mówi, że rzeczywiście trudniej jej się kupuje, ale nie potrafiła powiedzieć dlaczego. A tego portalu, o którym piszesz w ogóle nie znała.

oznacz moderatorów

dorothy2
#11 Animator#

@Elektron5  napisał(a):

Nic nie widać. Co do ILRE to wystawiłem tam wszystko co tu. I co? Zgadnij gdzie ludzie kupują

20-kilka lat istnienia platformy nie będzie łatwo podważyć w 3 miesiące, nie ma się co nastawiać, że ludzie zaczną tam kupować nagle i już. Trzeba reklamy, trzeba wskazywać... ja już to robię wśród znajomych i rodziny ale to jest proces, tak jak procesem było urośnięcie w siłę Allegro.

Ale jakie mamy inne wyjście? Dla mnie to masochizm tutaj kupować, szukanie odpowiedniej aukcji zajęłoby mi chyba z pół dnia - za to mam im dawać zarobić? W życiu, nawet gdyby tu było 10 razy taniej niż gdziekolwiek indziej, po prostu są jakieś granice tego, co można akceptować.

oznacz moderatorów

Client:65132902
#8 Zapaleniec#

Gramofony/Amplitunery nie moja bajka, zupełnie.

Na obrazkach

1) podsumowanie 320 cebulionów do płatności

2) po przejściu do płatności 382 cebuliony

Cudowne rozmnożenie i to nie wina w dodatku.

oznacz moderatorów

dorothy2
#11 Animator#

@Client:65132902  napisał(a):

btw. ILRE jest ok, ale jest tam DROŻEJ. Jeśli chcą powalczyć o rynek to musi się cebula ograniczyć... kibicuję. (pomijam kwestie marketingu bo słabizna -w mojej ocenie oczywista).

O, ciekawe, ja widziałem tam rzeczy taniej niż na Allegro ale pewnie zależy od asortymentu. Z resztą nie wierzę żeby się jakiemuś sprzedawcy bardziej tu niż tam opłacało coś sprzedać albo bardziej tu niż na swojej stronie w swoim sklepie, dlatego ja bym pisał do sprzedawcy wprost: "Dzień dobry, widziałem że ma Pan(i) na Allegro po tyle i tyle, chcę kupić po tej cenie ale w innym miejscu..." itd.

oznacz moderatorów

qubick
#9 Pomysłodawca#

Czytam dzisiaj w prasie że "allegro zaczyna współpracę z DHL". Wiem że to nie bezpośrednio w temacie, ale dla mnie to jest w temacie, w tym sensie że - globalna NIE POLSKA (ale kiedyś polska) firma allegro ponieważ działała w Polsce i w większości decydowali Polacy, przynajmniej promowano polską gospodarkę, poprzez wsparcie polskich firm, takich jak InPost i Orlen. No to teraz - kiedy w allegro już Polacy nie pracują (na kierowniczych stanowiskach, bo jako robole, monterzy i automaty biologiczne w call center to WYŁĄCZNIE Polacy) i nie podejmują decyzji, globalna korporacja allegro - oddział w Polsce wspiera... niemiecką gospodarkę - firmę DHL! 

W Niemczech byłoby to nie do pomyślenia, że jakiś dominujący koncern działający w Niemczech jest nie niemiecki, a już na pewno nie że ten koncern będzie promował polską firmę. Niemcy by tego nie przełknęli - dlatego też ich gospodarka jest tak silna, bo Niemcy kupują TYLKO I WYŁĄCZNIE produkty niemieckie, w niemieckich firmach. 

Nie wiem czy Polacy kiedyś to zrozumieją, ale ja osobiście w allegro już definitywnie przestaję kupować, za ich wsparcie dla niemieckiej gospodarki KOSZTEM polskiej - bo to jest tzw. gra o sumie zerowej! Jest to kropla która u mnie przelała czarę goryczy.

Allegro od dzisiaj dla mnie przestało istnieć!

oznacz moderatorów

bethke
#10 Popularyzator#

@qubick Absolutnie się zgadzam! Dlatego też odchodzę od niepolskiego już allegro. A mogło być tak pięknie... Nasze polskie chluby: Allegro i InPost, które mogłyby tak pięknie współpracować (nie ma wsi w Polsce, gdzie InPost nie miałby swojego paczkomatu), zostawiliby wszystkich wielkich, obcych przewoźników w tyle. Tak jak wcześniejsze allegro zostawiło w tyle gigantów, którzy chcieli wejść do Polski. Tak się zeszmacić sprzedaniem się!!!!!!!

oznacz moderatorów

Adam_E11
#8 Zapaleniec#

Ludzie z Allegro,

Czy nie widzicie, że obecna polityka działa na szkodę sprzedających, kupujących i samego Allegro, które bierze od wszystkiego prowizję.

Przekażcie ten wątek swoim szefom i wszystkie kwestie, które są tu zawarte.

Na tej platformie bazuje rzesza sprzedających i kupujących. To jest kpina tak traktujecie  użytkowników swojej platformy. Może ktoś szczerze i na poważnie odpowie na postawione  tu zarzuty.

Czytacie to wszystko i co z tego wynika. Gów... . Odpowiedź, że można kliknąć guzik "zobacz podobne" jest śmieszna i obraża użytkowników.

Proszę aby wszyscy pisali o tych problemach, głównie: połączenie ofert w grupy, podawanie ofert, których nie szukamy oraz brak możliwości szukania po najniższej cenie.

Im więcej odpowiedzi w tym wątku i innych podobnych tym lepiej.

oznacz moderatorów