Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@cindercone ma rację. Wyręczę go tu trochę.
To jest lista po wpisaniu jego frazy:
https://allegro.pl/listing?string=Imagine%20Dragons%20Act
I jest na tej liście wyników to, co go interesuje: płyta winylowa Imagine Dragons - Act I w kolorze czarnym, zgrupowana w 20 ofert. Co ciekawe oferta z "Gwarancją najniższej ceny" jest o 40 zł droższa od faktycznie najtańszej oferty. Nie uważasz, że to popi...lone? No ale, wracając do clue...
To jest lista po zaznaczeniu "winyle" po lewej, czyli teoretycznie odsianiu CD, koszulek i innych rzeczy, których nie chce:
https://allegro.pl/kategoria/muzyka-rock-323370?string=Imagine%20Dragons%20Act&nosnik=Winyl
Nie dość, że produkt z 20 ofertami zniknął, wraz z większością innych winyli, to zostały 3 wyniki, których @cindercone nie szukał - 2x "Act II" i 1x "Act I" na BIAŁYM winylu.
Bubel.
@cindercone @Lord_Greg dzięki! Zgłosiłam to do zespołu, który zajmuje się wyszukiwarką.
@Lord_Greg napisał(a):
Co ciekawe oferta z "Gwarancją najniższej ceny" jest o 40 zł droższa od faktycznie najtańszej oferty. Nie uważasz, że to popi...lone?
To jest właśnie kwintesencja nowego Allegro! 😄 i kwestia, która najbardziej mnie irytuje... (no to już chyba faktycznie jest sprawa dla UOKiKu... w tym kontekście to nawet rozumiem zgłoszenia, ja się szybko zorientowałem ale jak ktoś jest mniej oblatany w technologii, to będzie bulił jak jeleń).
Tylko w ostatnim tygodniu spotkałem się z tym problemem kilka razy szukając muzyki. Obawiam się, że jakby się zagłębić w różne kategorie to takich przykładów będzie tysiące, a zgłoszenie pojedynczego przypadku do działu technicznego niczego nie zmieni na duża skalę.
@la_nika wszyscy Wam od dawna mówią, że wyszukiwarka jest zj**ana dla WSZYSTKIEGO. Opisał Ci problem, nie potrafisz odtworzyć kroków z prostej listy?
He he, dobre, Pani moderator zgłosiła to zespołowi 😉 Jakiemu, chyba downa. Piszę jako mieszkaniec terenów powodziowych i jak tak słucham i czytam jaśnie nam "panujących" to nie wina urzędników tylko deszcz źle padał 😉 Więc "wyszukiwarka" allegro w obecnej formie jest znakomita, tylko ludzie głupi.