Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Gdzie jest @LEW433 , od ponad 2 miesięcy nie pisze na forum , nudno tu bez wpisów lwa
No dostał banhammerem wystrzał w entropię
@br. mam nadzieję, że jednak Twoje doświadczenia na Allegro będą bardziej pozytywne. Jesteś tu, więc myślę, że promyk nadziei widzisz 😃
@az1rael napisałem, że JA "nie mogę udzielić odpowiedzi wprost na to pytanie ze względu na obowiązujące przepisy, w tym RODO.". Nie napisałem, że użytkownik o którym piszecie naruszył te przepisy.
@Ziolko39 napisałem w wątku wyczerpującą informację w tym temacie.
@gdvorek zapytam tak , czy lew jeszcze powróci na forum
@Agent555 tego nie wiem, ale jeśli kiedykolwiek postanowi wrócić (i będzie to możliwe), na pewno go zauważycie.
A ja odpisałem że nazwy loginu Rodo nie dotyczy więc nie ma potrzeby się nim zaslaniać bo zwyczajnie jakby miało dotyczyć to my musielibyśmy znać dane osobowe lwa by je można było z loginem połączyć @gdvorek a nikt danych lwa nie zna
@az1rael rozumiem i doceniam czujność w kwestiach RODO – temat jak widać budzi emocje. Niemniej jednak, niezależnie od tego, jak kto interpretuje przepisy, my jako zespół Allegro Gadane jesteśmy zobowiązani do przestrzegania przepisów oraz naszych wewnętrznych procedur.
Dlatego nie możemy komentować wprost sytuacji na innych kontach – nawet jeśli chodzi tylko o login. Taka polityka obowiązuje wszystkich, bez wyjątków.
Mam nadzieję, że rozumiecie – to nie zasłanianie się przepisami, tylko szacunek do prywatności każdego, kto kiedykolwiek wypowiedział się na forum.
@gdvorek "Nie napisałem, że użytkownik o którym piszecie naruszył te przepisy."
Czyli dajesz do zrozumienia że ktoś inny naruszył przepisy a świadka zdarzenia trzeba było się pozbyć. Wiele organizacji tak działa...
Biedny LEW, znalazł się w niewłaściwym miejscu.... 💥
I jeszcze jedno: " Jesteś tu, więc myślę, że promyk nadziei widzisz .."
Dziekuję, zrozumiałem... wątły ten promyczek... Sam się zastanawiam czy nie powinienem go już zgasić.
@br. daje dość jasno do zrozumiania, że ja nie mogę udzielić informacji o tym jakie dokładnie kroki podjeliśmy wobec osoby o której piszecie, ze względu na obowiązujące przepisy.
Natomiast zasugerowałem Wam z czego wynika brak jego wypowiedzi w wątkach. Dokładne informacje przekazaliśmy osobie, której te działania dotyczą.
@gdvorek pomogliśmy mu w podjęciu decyzji o zasłużonym odpoczynku, którego myślę, że zdecydowanie potrzebował.
Można jaśniej czyzby otrzymał od was bana , użytkownicy są ciekawi
@Agent555 Tego się nie dowiesz > "to są wewnętrzne procedury Allegro" > możesz najwyżej dostać taką odpowiedź.
Nosz kurcze wszyscy na ostatnie pożegnanie raźno wydarlibyśmy się Lew zgodnie z twoją wiekulistą radą masz problem z allegto zakładaj im od razu dyskusję!!!
@gdvorek "...pomogliśmy mu w podjęciu decyzji..."
Bardzo chwalebne, szkoda tylko ze nikogo z nas nie zaproszono na uroczyste pożegnanie, na podziękowanie użytkownikowi za kilkuletnią działalność, bo jak by na to nie patrzeć to jednak była to praca dla dobra Allegro. Te osiągnięte ponad 2000 rozwiązań i ponad 10000 punktów od użytkowników chyba jednak coś znaczy.
Mam nadzieję Moderatorze że gdy osiągniesz takie wyniki w pracy zostaniesz równie uroczyście pożegnany, również odejdziesz na tak potrzebny odpoczynek bo będzie ci potrzebny.
@br. uwierz, że nie ma czym tu się chwalić. Nam też nie jest łatwo podejmować podobne decyzję. Natomiast obowiązkiem naszym jest przestrzegać regulamin na co się umawiamy korzystając z Allegro Gadane.
@br. @Agent555 wspomniałem również powyżej, że niestety nie mogę udzielić odpowiedzi wprost na to pytanie ze względu na obowiązujące przepisy, w tym RODO.
@gdvorek Oczywiście że nie ma się czym chwalić, ale dzięki za info, przynajmniej wiemy jak Allegro traktuje nas, użytkowników.
A że jest coraz gorzej to każdy widzi, coraz trudniej napisać coś pozytywnego o serwisie.
@gdvorek rodo dotyczy danych osobowych a nie przypominam sobie by lew466 jako pseudonim szastał na forum tymi danymi wrażliwymi
@gdvorek napisałeś
pomogliśmy mu w podjęciu decyzji o zasłużonym odpoczynku, którego myślę, że zdecydowanie potrzebował.
Czy nam użytkownikom też pomożecie w podjęciu takiej decyzji
@Agent555 jeśli zostanie naruszony regulamin Allegro Gadane to niestety również. Natomiast jeśli jest on przestrzegany to nie podejmujemy takich działań.
@gdvorek Widziałem ostatnie posty Lwa, daleko odbiegały od regulaminu, tak delikatnie rzecz ujmując. Teraz przynajmniej forum da się czytać, bez wszechobecnego bezużytecznego spamu.
@gdvorek mam jeszcze jedno pytanie pomocnicze😉, czy tutaj się dostaje ostrzeżenie, czy od razu ban tak jak na Allegro i trzeba się konsultować z działem bezpieczeństwa🤔
@KOGIEL_T bany okresowe dostajesz a potem permabana 1,3,7,30 permy