Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry.
Proszę o pomoc. Jak mam wyłączyć grupowanie ofert w wyszukiwaniu. Nie widzę opcji w aplikacji na telefon.
To grupowanie jest tak nieczytelne, że znalezienie i przejrzenie interesujących ofert graniczy z cudem. Nawet jeżeli widzę wyszukiwany przedmiot to po otwarciu "porównaj oferty" widzę zazwyczaj śmietnik.
Dziękuję
Nowa przeglądarka, tak teraz ma być.
Nowe sugeruje lepsze. Tutaj jest wprost przeciwnie. Wygląda i działa jak kompletnie nieudany eksperyment. Nie rozumiem tylko dlaczego nie zachowano starego wyszukiwania zanim to nowe nie zacznie działać.
Znalazłem "plaster" w innym poscie. Po wylogowaniu lista wyników wygląda normalnie i jest czytelna. Wynika z tego, że na moim koncie włączono możliwość normalnej listy wyników.
W międzyczasie prośba do allegro. Możecie wyłączyć na moim koncie grupowanie? Korzystanie z tego jest bardzo uciążliwe, zero funkcjonalności a wygląda na to, ze zostałem uszczęśliwiony bez możliwości wyboru. Dziękuję.
Ale o tym sam wcześniej wspomniałeś, ale tak nie dodasz do koszyka, nie zapłacisz.
Jest to spora niedogodność. Kopiowanie numeru oferty, logowanie i zakup. Jednak skoro nie mam innej możliwości to nie wiem co innego mógłbym zrobić.
@DELPHI_1 "Nowe sugeruje lepsze" - Allegro rządzi się swoją "logiką" toteż tutaj nowe przeważnie oznacza głupsze, gorsze, bardziej skomplikowane i trudniejsze w obsłudze
Zgadza się. U mnie też tego nie ma. W rezultacie korzystam z allegro bez zalogowania i potem dopiero kopiuję ofertę bo inaczej to jakaś tragedia ;| . Bezsens. Całkowity. Ciekawe ile kasy za to dostaną od sponsorowanych ofert.
Teraz jest taki śmietnik, że nie da się z wyszukiwarki korzystać. Łączy po dwie oferty, randomowo. Znalezienie części do auta graniczy z CUDEM! Telefony - to samo.... Pomysł cholernie nietrafiony.
I co robię? Szukam w incognito, a potem przeklejam aukcję, żeby kupić w oknie zalogowanym. Chore i bezsensowne.
A wystarczyło dać wybór ludziom. Ale nie, lepiej rozwalić wyszukiwanie na maksa.
Zobaczcie jak ovoko ma szukanie części do aut dopracowane do perfekcji, wy poszliście w kierunku otomoto.
Dzień dobry,
Nie potrafię wyłączyć scalania ofert. Jeszcze parę tygodni temu można było włączyć/ wyłączyć scalanie, teraz tego nie widzę.
Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie ale scalanie nie działa prawidłowo, scala często zupełnie inne przedmioty i wprowadza straszny bałagan podczas próby sortowania.
Połącz rozłącz nie działa od dawna, tu jest wielki bałagan, oglądać bez logowania.
Czy coś się zmieniło u Was? U mnie dziś nawet na niezalogowanym jest widok produktowy...
U mnie nic się nie zmieniło, czyli zalogowany mam nowy widok, a nie stary.
Korzystaj z tego póki działa: &description=1
Dopisz to do linku na etapie wyszukiwania na allegro.
Dzięki. Z tym parametrem działa poprawnie.
Niestety bez, po wylogowaniu, operacji "clear site data" (cookies, storage, cache, etc.) mam widok produktowy. Na innej, rzadko używanej przeglądarce, również.
Okazuje się, że z parametrem description=1 nie działa parametr miejsce-wysylki.
Nie ma go w opcjach filtrowania, a doklejenie w URL nic nie daje... Nie można więc odfiltrować ofert z Chin.
Nie zwróciłem na to uwagi, masz rację, można co prawda zaznaczyć że wysyłka smart, to odsieje większość chińczyków ale też niestety cześć naszych. Jest jeszcze opcja przynajmniej u mnie: "szukaj też w opisach ofert" którą można zaznaczyć przy wyszukiwaniu, nawet będąc zalogowanym, widok jest jak by stary ale nie badałem tego dokładnie. Przesyłam zrzut dla potwierdzenia. Jak możesz to napisz czy też go widzisz?
Niestety u mnie w przypadku zalogowanego (jak i niezalogowanego), nie mam opcji "szukaj też w opisach ofert":)
Podejrzewam, że niebawem wszystkie opcje z "podziemia" przestaną działać;)
U mnie opcji wyszukiwania w opisach ofert nie ma już od kilku dni, wygląda to jakby celowo usunęli żeby nie można było omijać nowego wyszukiwania.
Niestety "szukaj w opisach ofert" juz wczoraj usunęli.
Dzięki za podpowiedź. Na razie to działa ale jak długo? Pewnie też się tym zajmą. To naprawdę paranoja żeby ludzie musieli szukać jakichś obejść aby móc normalnie funkcjonować.