Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@patryk87_2008 Proszę, przywróciłam ukryte zakupy.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
poporsze o przywrócenie ukrytych zakupów z ostatniego tygodnia. (Chyba był jeden na kwotę 149,80)
@ladzinski_metal Gotowe!
Dzień dobry,
Poproszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 30 maja.
Dziękuję!
@Margaretja przywróciłem zakup.
fakture do platnosci z dnia 2024.06.26 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@xjanus masz kilka zamówień tego dnia, doprecyzuj proszę o jakim produkcie piszesz.
platnosc pay u 534,72 zl
??
@xjanus na tym koncie nie masz nawet usługi Allegro Pay. Napisz proszę w tej sprawie do nas przez formularz kontaktowy, po weryfikacji pomożemy.
@natipl07 przywróciłem zakupy z czerwca.
Chodzi o ostatnie 15 zakupów króre ukryłam przez pomyłkę
@magda-lenka4 przywróciłem zakupy.
Witam
Mam problem otóż nie widać mojego zakupu który zrobiłem 2 czerwca a fakturę i towar otrzymałem nawet mogę wystawić ocenę a zakup jest niewidoczny dlaczego?
Proszę o pomoc
@misiur2 pewnie ukryłeś zakup.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@misiur2 przywróciłem zakup.
Jak w temacie, ukryłem zakup chce, aby znów był widoczny. Zakup z dnia dzisiejszego.
@plinia przywróciłem zakup.