Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@wiki2409 Przywróciłam 😉
Czy można prosić o przywrócić ostatni ukryty zakup?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@dyzio212 Proszę bardzo, gotowe!
Dzień dobry usunołem zakup z allegro konsoli do gier jak mogę go odzyskać
@xxxzbigniewxxx podaj jak masz numer zamówienia lub dane do identyfikacji zakupu i poproś moderatorów o pomoc lub pisz do allegro przez formularz kontaktowy.
Cześć, @xxxzbigniewxxx. Przywróciłam ukryte zamówienie.
Witam
Bardzo proszę o przywrócenie mojego ukrytego zakupu - simering 40x80x8 towar zakupiony w maju 2025 r.
Z góry dziękuję
@lszyndlar przywróciłem zakup.
Dzień Dobry
Proszę o przywrócenie zakupu od sprzedawcy bartek_usa ponieważ chce zwrócić Zakup sprzetu audio-wzmacniacz Denon 720 AE który zakupiłem odebrałem z Poczty dnia 01.07. 2025 .
pozdr Alan_700
@Alan_700 przywróciłem zakup.
Proszę o przywrócenie zakupu na mojej konto @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ body mocno wyszczuplające z dnia 1 lipca 2025 dziekuje
@edytakaczmarczyk Przywróciłam zakup 😉
Bardzo dziękuję. Pozdrawiam
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry ... Proszę o przywrócenie 10 -iu moich zakupów na moim koncie Allegro .Z góry dziękuję 🙂
@pawelmaill gotowe 🙂
Proszę o przywrócenie zakupu z dnia 28 czerwca ładowarka do golarki Braun.
@Krecik_5 Przywróciłam zakup 😉
Ślicznie dziękuję
Kupiłem podpórkę ma ryby i przez przypadek ukryłem zakup da rade go cofnąć?