Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, zakupy zostały przywrócone do marca tego roku. Niestety jest to zakup z roku 2024. Bardzo bym prosiła o przywrócenie Kołdra puchowa, pierzyna 140x200. Pozdrawiam serdecznie
Cześć @Macsyr, przywróciłem wszystkie możliwe zakupy z Twojej historii 🙂
uprzejmie proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów z historii od maja tego roku (przez przypadek ukryłam wszystkie zakupy ze zwrotami od tego czasu)
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@sylwiusz29 Zrobione 🙂
Chciałabym przywrocić ..ukrty zakup z dnia 13 sierpnia 2025.
@zajkowska1 proszę, gotowe! 😊
Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów z dnia 15.08.2025
@Ola1405 gotowe! 😊
Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów. Z góry dziękuje.
Cześć @Slodka_Julka, przywróciłem wszystkie możliwe zakupy 🙂
@Client:101601020 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Cześć. Czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów? Chciałam zwrócić smartband, bo przestał działać. Zakup ukryłam bo był to prezent dla męża, a zkonta korzystamy wspólnie
@Client:70005830 gotowe! Przywróciłam zakup.
Witam, proszę o przywrócenie mojego zakupu szkieł hartowanych z dnia 06.07.2025 r
@bar350 proszę, gotowe!
Witam, czy da się przywrócić ukryty zakup? Musze zwrócić jednak bo uszkodzony
@Client:104067292 tak, mogę przywrócić zakup. Daj proszę znać o jaki dokładnie chodzi lub z jakiego okresu czasu. 😊