Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nikt tego nie rozumie jak i wielu innych podobno ułatwiających zarówno zakupy jak i sprzedaż zmian. Ważne, że pomysłodawca premię zgarnął, realia korpo. Do tego wielowariantowość leży i kwiczy, wystawianie ofert z katalogu to katorga, podawanie nie prawdziwych czasów dostawy i zwalanie winy na sprzedawców, przymusowe najgorsze formy dostawy i również zwalanie związanych z nimi problemów na sprzedawców. Cudny panel statystyk i związane z nimi bezsensowne tworzenie sporów sprzedających z kupującymi, podobnie z czarna listą.... Wszędzie zalew chińczyków, posty w stylu kupiłem z wysyłką z Polski, czemu mam odsyłać do Chin już nie dziwią... Kurierzy w smarcie też już chyba z kilkadziesiąt postów wkurzonych klientów było i nic... Wszystkie najważniejsze informacje o ofercie muszą być poukrywane po dziwnych zakładkach, a potem same nie porozumienia. Tu oferty są usuwane za tekst" w razie wątpliwości zapraszam do kontaktu przez zakładkę kontakt", do tego błędy w katalogu i potem zdziwienie, ze kupiłem co innego niż kupowałem xD. Można tak wylewać żale przez tydzień i co dzień kilka nowych rzeczy się dopisze, a oni i tak to maja gdzieś...
Jesteś wybrańcem szczęśliwcem wyznaczonym przez Allegro do braku rozłączenia ofert.
Nie rozlaczysz ofert Allegro prowadzi testy które potrwają 2 miesiące, u mnie jest to samo
Kiedy się to skończy???!!!
Podobno testy mają potrwać do 9 lipca , ale mogą się przedłużyć .
Ja też jestem niezadowolony chciałbym mieć normalny widok ofert
Podczas wyszukiwania produktów są one połączone i nie mam możliwości ich rozłączyć dlaczego ?
@lukasz20023_2008 Cześć 🙂 Testujemy różne wersje listy ofert i produktów, a to powoduje, że część użytkowników nie widzi opcji rozłączenia tych samych ofert. Ten test potrwa do 30 kwietnia.
Jeśli chcesz zmienić widok, to spróbuj skorzystać z innej przeglądarki lub innego urządzenia.
Jest już maj, dlaczego dalej jest to włączone? Nie chcemy tego
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam,
zwracam się z uprzejmą prośbą o przywrócenie mojego konta z możliwością widoku rozłączonych ofert. Niestety od 1 kwietnia 2024 nie widzę nawet przycisku rozłączenia ofert w wyszukiwarce allegro i muszę wyszukiwać wszystko na koncie żony…
Pozdrawiam
Rayze
P0onieważ Allegro wyłączyło ta opcję, najpierw pisali że to testy ale tak zostało.
Znika przycisk "rozłącz te same produkty" proszę o informację jak ustawić wyszukiwarkę aby nie łączyła tych samych produktów przycisk rozłącz te same produkty znika czyszczenie plików cooki nić nie daje
Jesteś w grupie testowej która nie posiada tej opcji. Moja rada, wyloguj, poszukaj, spisz nr oferty i dopiero kupuj 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Znika przycisk "rozłącz te same produkty" proszę o informację jak ustawić wyszukiwarkę aby nie łączyła tych samych produktów przycisk rozłącz te same produkty znika czyszczenie plików cooki nić nie daje
Nie ustawisz, to działanie Allegro i tak ma być.😐
Czy Pani moderator może odpowiedzieć we wcześniejszym wątku, dlaczego nie można rozłączyć ofert produktów? Dlaczego unikacie odpowiadania w tym i podobnych tematach, podczas gdy we wszystkich innych jesteście aktywni? Po co jest allegro gadane, skoro macie gdzieś zdanie użytkowników?
@resistdj zdanie naszych klientów jest dla nas bardzo ważne. Po to m.in. stworzyliśmy Gadane - serwis społeczności klientek i klientów Allegro. Słusznie zauważyłeś, że testujemy różne opcje wyświetlania listy wyszukiwania. Nie jest to błąd czy wina aktualizacji. Zwiększyliśmy po prostu grupę kupujących korzystających z elementów produktyzacji, które obecnie wyświetlamy na Allegro. To test, z którego nie można się wypisać. Sugeruję, aby powoli przyzwyczajać się do takiego widoku, bowiem z czasem może on być tradycyjnym w Allegro.
@ayo80 Skoro zdanie klientów jest dla was takie ważne to czemu nie słuchacie naszych sugestii tylko zwykle robicie wszystko na przekór.
@kolekcjoner608 @Agent555 jesteśmy otwarci na sprawdzanie różnych możliwości. Każda sugestia jest dla nas wartościowa, co nie oznacza, że każdą zrealizujemy. Zauważcie, że wiele pomysłów dotyczących nowych funkcjonalności czy testowanych rozwiązań, które pojawiają się na Gadane rzeczywiście bierzemy pod uwagę - są wdrażane, a niekiedy rezygnujemy z proponowanych rozwiązań pod wpływem racjonalnych argumentów. @mdrogeria mamy świadomość istnienia konkurencji, innych platform zakupowo-sprzedażowych. Tworzymy atrakcyjny i konkurencyjny serwis e-commerce, aby spełniać coraz większe oczekiwania kupujących i sprzedających. Oczywiście decyzję o wyborze miejsca do zakupów pozostawiamy Wam, naszym najwierniejszym klientom.