Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
Zainstalowałam aplikacje, kuponu nie dostałam. Co mam zrobić, żeby go dostać?
@Client:86391118 @Client:90445417 na Waszych kontach są już kupony za pobranie aplikacji.
@Client:36887725 poprosiłam o dodanie kuponu na Twoje konto.
Nadal nie mam kuponu..
@Client:36887725 dopiero poprosiłam o jego przyznanie, muszę poprosić Cię o cierpliwość. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@Client:36887725 kupon jest już na Twoim koncie.
witam, też zainstalowałem apke i nie mam kuponu
Dobry wieczór, bardzo proszę moderatorów o przypisanie mi kuponu 15 do 1 zakupu w aplikacji. Spełniam warunki a kuponu brak! Proszę o pomoc
Kupon należy odebrać po zalogowaniu się do aplikacji. Czy w powiadomieniach w aplikacji nie widzisz opcji "Odbierz kupon"?
Nie mam kuponu w powiadomieniach. Co mogę zrobić więcej?
Zaczekać do jutra na moderację.🤗
Moderacja odbywa się automatycznie? Czy ktoś to musi zlecić? 🥲
Jeśli nie mam komunikatu w powiadomieniach czy mogę zrobić coś więcej?
Witam. Jak wielu innych tak i ja nie posiadam kuponu za zainstalowanie aplikacji.
Wszystkie warunki spełnione
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Mam ten sam problem. Udało się go rozwiac ? Proszę o radę dla mnie 😞
Wiem co zrobić. Trzeba wejść na aplikacje i na głównej stronie jest opcja odbierz kod.
Pisałaś wczoraj że nie ma!🤣
@Client:101418724 @kamiloskoks44 upewnijcie się proszę, czy nie macie kuponu do odebrania w aplikacji. Po otwarciu aplikacji na stronie głównej powinien być widoczny przycisk umożliwiający odebranie kuponu.
Nie otrzymałam kuponu za pobraniem aplikacji mobilnej . Proszę o rozwiązanie problemu
@AgaCzyz1 upewnij się proszę, że nie masz kuponu do odebrania.
Aby to zrobić wejdź na stronę główną w aplikacji, powinnaś zobaczyć tam przycisk "odbierz kupon".
nie mam