Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
@Slawek1992666 Konsultuję Twoje zgłoszenie. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
Również nie dostałem kuponu 15 zł.
@szymonholubowski weryfikuję brak kuponu na Twoim koncie i wrócę z informacją. 😊
@szymonholubowski kupon jest już na Twoim koncie i jest ważny do 29 maja. 😊
Dziękuję, już wykorzystany 🙂 Pozdrawiam
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzien dobry. U mnie tez nie pojawia sie kupon na 15zl. Prosze o pomoc. Z gory dziekuje
@gosiak_85 poprosiłam o weryfikację, dlaczego nie otrzymałaś kuponu.
Dam Znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@gosiak_85 przykro mi, ale jednym z warunków tej promocji jest nierobienie zakupów w ciągu ostatniego roku w aplikacji. A Ty korzystałaś już z aplikacji i złożyłaś zamówienie w te sposób 12.08.2024. W ziwązku z tym nie spełniasz warunków promocji.
Dzień dobry , nie moge odebrac kuponu za zainstalowanie apki na telefon , w sekcji kupony tez go nie ma
Dzień dobry @Client:133893912! Widzę, że skorzystałeś już z tego kuponu dzisiaj, więc rozumiem, że zgłoszenie jest nieaktualne 🙂
Dzień dobry. Ja także skuszona reklamą pobrałam apkę, ale kuponu nie otrzymałam. Proszę o pomoc i weryfikację.
@Client:109992980 już to weryfikuję. Wrócę do Ciebie z informacją 🙂