Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
@Client:39407989 na Twoim koncie widzimy jedynie powiadomienie o kuponie 10 zł na kategorię zdrowie. Czy to ten kupon masz na myśli? Jest on ważny do wykorzystania do 8 lutego i podstawi się podczas składania zamówienia w sekcji "Twoje zniżki" oraz zobaczysz go w zakładce kupony i karty podarunkowe.
Witam, nie mogę odebrać kuponu na 15 zł za pobranie aplikacji bo wyświetla się błąd nie jesteśmy w stanie zweryfikować czy należy się kupon, proszę o pomoc
Konsultuję temat i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Jasne, czekam na odpowiedź
Przyznałem Tobie kupon do Twojego konta. Możesz już go wykorzystać.
Dzień dobry, również ściągnęłam aplikację i nie widzę kuponu na swoim koncie. Prosze o weryfikację:)
@wglogowski1 już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.
Mam takie info, ale brak kuponu
Cześć, @Mitek_k. Już to wyjaśniam i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Również mam ten sam problem, widnieje informacją, że jest, ale ani na e-mailu ani w profilu nie ma do odebrania.
Cześć, @TysiuPysiu. Również to zweryfikuję.
Dzień dobry, czy mogłabym prosić o weryfikację także na moim koncie?
Dostałam informację o kuponie, jednak w aplikacji go nigdzie nie ma.
U mnie dokładnie to samo 😞 a kupon za 1,5 godziny się kończy. To nie pierwszy raz tego typu akcja z kuponami .
Brak kuponu. Proszę o dodanie. @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Można wiedzieć, kiedy spodziewać się odpowiedzi?
@TysiuPysiu Zespół obsługuje zgłoszenia w kolejności ich napływu. Odpowiedź powinna pojawić się wkrótce, cały czas monitorujemy statusy zgłoszeń.
Nie mam jak jego odebrać bo nie mam miejsca na mailu.Pousuwalem maile ale i tak nie pojawił się mail z kuponem.Moj login to desbud_remonty.
Cześć @desbud_remonty, @kukulek5, @Natebi11, sprawa jest w trakcie weryfikacji.
Dzień dobry, czy jest może jakiś update w naszej sprawie?
@Natebi11 Jeszcze niestety nie.
Mam problem z kuponem 15zł. Aplikacja zainstalowana 18 kwietnia. Dzisiaj patrzę, a kuponu nie ma. Miało być 7 dni na wykorzystanie kuponu.