anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupon 15 zł za pobranie aplikacji

MAMY ROZWIĄZANIE!
Sylwex99
#8 Zapaleniec#

Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?

oznacz moderatorów
319 ODPOWIEDZI 319
Client:87066042
#8 Zapaleniec#

Tak widzę, że kupon jest dodany.

Dziekuej za Pomoc!

Zofia

oznacz moderatorów
Net-Track
#7 Wielbiciel#

Czy możesz mi pomóc dalej nie widze kupony na swoim koncie: [edycja]

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Net-Track dodaliśmy kupon na Twoim koncie, możesz go wykorzystać do 16.09.2024. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
CzarnyWodz
#7 Wielbiciel#

Mógłbym prosić o pomoc? Kuponu ni widu, ni słychu 🙃

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@CzarnyWodz Przepraszam Cię za tak długi czas oczekiwania na odpowiedź. Już wyjaśniam Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@CzarnyWodz zgodnie z regulaminem promki "Uczestnik powinien zalogować się na swoje Konto w Aplikacji Mobilnej Allegro i kliknąć przycisk “Odbierz kupon”. 3.09 pobrałeś aplikację, ale nie zalogowałeś się w niej i nie odebrałeś kuponu.

Zrobiłeś już pierwszy zakup, dlatego kupon już nie dostępny. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
CzarnyWodz
#7 Wielbiciel#

Tam żadnego kuponu do odbioru nie było! A przy wejściu w apke, ani w sekcji kupony.

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@CzarnyWodz Należało się zalogować do aplikacji. W systemie widzimy, że nie było logowania w okresie trwania promocji. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
CzarnyWodz
#7 Wielbiciel#

Kupiłem przez apke 2 produkty, przynajmniej 1 był opłacony allegro pay i niby do aplikacji się nie zalogowałem? Ciekawe rzeczy opowiadają Państwo 🤡 Bez zalogowania jak bym skorzystał z tej metody płatności? Powiem tak - nie chodzi o 15 zł ale o fakt. Dla mnie to cyrk i tyle. 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@CzarnyWodz przykro mi, ale Twój kupon był aktywny po pobraniu aplikacji. Po dokonaniu jakiekolwiek zakupu nie będzie już widoczny do odebrania. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Client:101755739
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, po pobraniu aplikacji allegro, nie otrzymałam promocyjnego kuponu 15 zł. Proszę moderatorów o weryfikację. Próbowałam wysłać zapytanie na support ale nie ma takiej możliwości

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#
  • Promocja dedykowana jest Użytkownikom, którzy w Okresie Trwania Promocji łącznie spełnią następujące warunki:
    a) posiadają aktywne Konto na Allegro i Konto nie jest zawieszone, b) nie dokonywali zakupów w Aplikacji Mobilnej Allegro na 12 miesięcy przed Okresem Trwania Promocji.
  • Uczestnik spełniający łącznie warunki wskazane w ust. 1 powyżej, może otrzymać kupon o wartości 15 złotych za zainstalowanie Aplikacji Mobilnej Allegro (“Kupon za instalacje”). W celu odebrania Kuponu za instalacje, Uczestnik powinien zalogować się na swoje Konto w Aplikacji Mobilnej Allegro i kliknąć przycisk “Odbierz kupon”.
  • a odbiera się tu: https://allegro.pl/zobacz/kupony#twoje-kupony
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Dziękuję za odpowiedź. Spełniam po wyższe warunki a we wskazanej zakładce - "brak aktywnych kuponów"

oznacz moderatorów
Client:50171110
#7 Wielbiciel#

Mam dokładnie tą samą sytuacje i chyba jest to dość częste na Allegro...

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:50171110 @Client:101755739 Weryfikuję wasze zgłoszenia z odpowiednim zespołem. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:50171110 @Client:101755739 Otrzymałam informację, że powinniście mieć możliwość odebrania kuponu po pobraniu aplikacji i zalogowaniu się w niej. To jedyna możliwa droga odbioru kuponu. Po pierwszym zakupie nie będzie już to możliwe. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, tak jak pisałam wcześniej - pobrałam aplikacje, zalogowałam się w niej i nie otrzymałam żadnych kuponów. Oczywiście że później dokonałam zakupu, gdyby kupony były dostępne skorzystałabym z nich, nie jestem nowicjuszem w zakupach na allegro. Gdzie mogę złożyć reklamację w tej sprawie? Z powyższych zgłoszeń wynika że jest to bardzo częsta sytuacja lub błąd systemu. Proszę o rozwiązanie tego problemu 

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Client:101755739. Reklamację możesz zgłosić jedynie poprzez formularz kontaktowy. Wskaż powód reklamacji i roszczenia. 
W jakiej kategorii znajdował się produkt, który chciałaś kupić z kuponem? Niektóre kategorie są wyłączone z promocji. 

Marysia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Ok, zgłoszę przez formularz, dziękuję. Kupiony przedmiot to zwykły plecak turystyczny

oznacz moderatorów
Kamil_KGK
#7 Wielbiciel#

Moja sytuacja jest analogiczna. Dotyczy zamówień z dzisiaj dokonanych przez aplikację. Proszę o przypięcie kuponu do mojego konta.

oznacz moderatorów