Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
A kiedy zainstalowałeś i czy po zalogowaniu do apki sprowadzałeś w powiadomieniach?
Dzisiaj rano. W powiadomieniach ani w kuponach nic nie ma
@Client:113628600 kupon już jest na Twoim koncie.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Również nie widzę kuponu na moim koncie
@mizderr Kupon należy odebrać samodzielnie po zalogowaniu się do aplikacji.
Dzień dobry, nadal nie otrzymałem 15zł za logowanie w aplikacji mobilnej. Czy można prosić o wyjaśnienie. Pozdrawiam
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@Client:129669266 Kupon jest już na Twoim koncie.
Dzień dobry,
niestety ja również nie widzę kuponu a wszystkie warunki spełniam.
Uprzejmie proszę o odpowiedź.
@Client:25451624 Widzę, że już odebrałaś kupon w aplikacji i dziś go wykorzystałaś przy zakupach. 😊
Dzień dobry, gdzie znajduje się ten kupon? Nie widzę go nigdzie na moim koncie
@darianna91 Widzę, że kupon za zainstalowanie aplikacji wykorzystałaś 10 grudnia przy zakupach i na koncie masz dostępny drugi kupon za pierwszy zakup w aplikacji - ważny do 17 grudnia.
Witam, również nie pojawił się u mnie kod na 15 zł po zainstalowaniu aplikacji
Dzień dobry, u mnie podobny problem - specjalnie ściągnęłam aplikację, ale kuponu nie ma:)
@Client:83046790 Już działam w sprawie kuponu i wrócę z informają.
@pawel_m83 Konsultuję brak kuponu na Twoim koncie.
Również nie mam kuponu, a mieć go powinienem. Co to za polityka, że zachęcacie do zainstalowania aplikacji poprzez kupon, o który potem trzeba się dopraszać na forum?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Witam. Po pobraniu aplikacji nie otrzymałam kuponu 15zl. Pojawił się jedynie kupon 15 zł na zakupy za min. 59 zł. Dlaczego nie ma kuponu za pobranie aplikacji?
To jest właśnie ten kupon. Jak kupisz z aplikacji to dostaniesz drugi kupon na 15 z
Dziękuję za odp.
@Client:33340746 kupon, który otrzymałaś (ważny do 23.08) to właśnie kupon za zainstalowanie aplikacji.