Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
Dzień dobry, mam tą samą sytuację nie mam kuponu na koncie po zainstalowaniu aplikacji. Czy mogłabym poprosić o dodanie kuponu do konta?
Mam podobną sytuację, ściągnęłam aplikację i nie mam kuponu 15zł.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@paaOOLaaa Weryfikuję kwesitę braku kuponu i wrócę z informacją.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Po zainstalowaniu aplikacji allegro nie otrzymałem kuponu w kwocie 15 zł pomimo spełnienia warunków promocji. Gdzie mam szukać tego kuponu?
@makr777 Sprawdź proszę, czy masz dostępną opcję "odbierz kupon" na stronie głównej, po zalogowaniu się do aplikacji Allegro. Daj znać czy udało się odebrać kupon. 😊
pojawia sie komunikat że odebrałem kupon za instalacje a mam dostępny kupon na pierwsze zakupy.
@makr777 kupon jest na Twoim koncie, zobaczysz go na formularzu dostawy i płatności po wybraniu metody płatności płatnej z góry. Możesz z niego skorzystać do 19.12.2024 przy zakupach powyżej 59 zł.
Witam. W dalszym ciągu nie mam kuponu, ani odpowiedzi na zgłoszenie. Pozdrawiam
@pawel_m83 kupon jest na Twoim koncie, możesz z niego skorzystać do 19.12.2024.
Dzień dobry. W odpowiedzi na reklamę którą zobaczyłam na stronie allegro, zainstalowałam aplikację aby odebrać kupon na 15 zł. Teraz szukam w zakładce "kupony", ale nic nie ma. Gdzie zatem odebrać ów obiecywany kupon?
@alezwior Widzę, że kupon udało się już odebrać w aplikacji i wykorzystać dziś przy zakupach. 😊
Dzień dobry,
zainstalowałam aplikację, nie dostałam kuponu 15 zł. Prośba o pomoc.
pozdrawiam
Przypomnę tylko, że kupon nalicza się w ciągu maksymalnie 2 dni roboczych od spełnienia warunków promocji, ale kupon 15 złotych za instalację aplikacji i 15 złotych za pierwszy zakup może otrzymać wyłącznie nowy użytkownik aplikacji.
@Client:114130124 a przeczytałeś regulamin ? Czy to ten regulamin ?
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
witam
wlasnie zainstalowałam apke, gdzie mogę znaleść “odbierz kupon”?
@Client:44069715 taki przycisk powinien pojawić się na stronie głównej w aplikacji. Jeśli go nie ma, daj proszę znać.
Cześć, @Client:114130124. Którą dokładnie promocję kuponową masz na myśli? Podeślij, proszę, zrzut ekranu komunikatu, w którym widzisz info o promocji.
Proszę o dodanie kuponu 15 zł za aplikację. Odnoszę wrażenie że allegro liczy ze że wiele osób odst
@amastalerz poprosiłam o dodanie kuponu na Twoje konto.
Witam
Zainstalowałam aplikacje i nie mam tego kuponu na 15 zł
Konto mam aktywne, nie robiłam wcześniej zakupów przez aplikację a w zakładce kupony nic nie ma