Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
Dziękuję za odp.
Ja również należę do grona osób, które pobrały apkę i liczą na kupon na 15 zł ,którego nie ma. Jak długo trzeba na niego czekać?
@Client:39913859 czy po otwarciu aplikacji widzisz przycisk "odbierz kupon"? Kiedy pobrałaś aplikację?
Dzień dobry, u mnie również nie ma kuponu za ściągnięcie apki
@motoroower sprawdzimy Twoje konto i gdy dostanę wieści w Twojej sprawie, wrócę tutaj do Ciebie.
Po uruchomieniu tak wygląda ekran startowy. Przycisku "odbierz kupon nie widać", chyba że gdzid indziej trzeba go szukać.
Zainstalowałam 6 lis br.
Cześć, @Client:39913859. Sprawdzamy ten temat. Niedługo wrócimy do Ciebie z dalszymi informacjami.
Witam! Również po zainstalowaniu aplikacji nie mogę znaleźć kuponu. Czy mogę prosić o pomoc? Nie znajduję go w zakładce, gdzie powinien być. Dziękuję!
Dzień dobry. Dziś pognałam aplikację i nie dostałam kuponu 15 zł za jej pobranie. Kiedy się pojawi?
@Client:72187170 Czy zalogowałeś się do aplikacji? Powinien być napis "odbierz kupon". Możesz go znaleźć również tutaj- https://allegro.pl/zobacz/kupony
Mam tylko kupon na 10 zł przy zakupach za min. 70 zł. Nadal nie ma tego na 15 zł
@Client:72187170 kupon poprawnie został przyznany 24.11 🙂
Wykorzystałeś go przy zakupie z 25.11.
Dzień dobry, również nie otrzymałam kuponu za pobranie aplikacji. Minęło już kilka dni, myślałam, że to po prostu musi chwilę potrwać, a widzę, za to jednak jest większy problem. Bardzo chciałam dokonać pewnego zakupu i skorzystać z kuponu
Dzień dobry! @agnemuszyn @Ryszard_M2 @Client:129102412 poprosiłam o dodanie kuponów na Wasze konta.
@paaOOLaaa kupon jest już na Twoim koncie.
Gdzie go znajdę, nic nie widzę…
@Client:129102412 znajdziesz go gdy zostanie dodany, jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi w tej sprawie. Wrócę z potwierdzeniem 🙂
W tym roku dostanę ten kupon ??? Do 15 muszę zamówić zakupy!!!
@Client:129102412 przyznaliśmy Ci 15 monet w ramach tego kuponu, możesz z nich skorzystać podczas zakupów w aplikacji.
@agnemuszyn @Ryszard_M2 otrzymaliście 15 monet w ramach tego kuponu.
Dziękuję!! Super!!!