Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
Zweryfikowałam i niestety niebylo tam kuponu
@Pauli_1985 Czy w powiadomieniach w aplikacji nie widzisz opcji "Odbierz kupon"?
Nie widzę
@Pauli_1985 Konsultuję sprawę.
@Pauli_1985 Kupon został dodany do Twojego konta. 🙂
Dzień dobry,
Mam podobny problem z kuponem. Dzisiaj pobrałem aplikację Allegro, aby uzyskać 15 zł rabatu na zakupy. Natomiast nigdzie nie widzę, aby taki rabat się pojawił. Nie ma go w zakupach, w zakładce moje kupony, ani nie dodał się do mojego koszyka.
Proszę o pomoc.
Dziękuję i pozdrawiam.
@Client:129712949 Dzięki za zgłoszenie, badam sprawę i wrócę jak najszybciej z odpowiedzią 🙂
@Client:129712949 Wracam, kupon już powinien znaleźć się na Twoim koncie 🙂
Dzień dobry,
Jak wchodzę na swoim koncie w zakładkę pobierz aplikację allegro wyświetla mi się informacja "Zgarnij kupon 15 złotych za instalację aplikacji". Natomiast jak wejdę w regulamin to widnieje informacja że promocja trwa w okresie od dnia 14.2.2025 - 4.3.2025. W związku z powyższym mam pytanie czy owy kupon ciągle można uzyskać instalując aplikację i widnieje nieaktualna data w regulaminie czy też już on nie obowiązuje? Pozdrawiam
Dzień dobry @Client:129995913! Wciąż można otrzymać kupon za zainstalowanie aplikacji, tutaj aktualny regulamin.
Czy promocja obejmuje też wygraną licytację w aplikacji, czy tylko oferty "kup teraz"?
@krzyyss z kuponu można skorzystać także podczas płatności za wygraną licytację.
Musi być wylicytowana w aplikacji, czy może być i w przeglądarce, a wystarczy tylko opłacić w aplikacji?
@krzyyss może być wylicytowana w przeglądarce lub aplikacji, nie ma to znaczenia.
Natomiast aby otrzymać dodatkowy kupn za zakup musi być opłacona w aplikacji.
Gdybym najpierw wygrał licytację a następnie pobrał kupon, to mógłbym go użyć w aplikacji do opłacenia tej licytacji i dostałbym drugi kupon? Dziękuję za odpowiedzi.
@krzyyss Tak, aby otrzymać drugi kupon - należy opłacić zakup w aplikacji.
Czyli, jeśli liczy się tylko opłacenie licytacji w aplikacji, to jeśli najpierw wygrałbym dwie licytacje, to mógłbym je kolejno opłacić z dwoma kuponami po 15 zł?
Ten sam problem co wszyscy. Aplikacja zainstalowana przed chwila, brak info/ pop up etc przy pierwszym logowaniu, brak kuponu 15zl w zakladce moje konto/ kupony. Z gory dziekuje za pomoc ;).
@flyhighXX poprosiłam o weryfikację, dlaczego nie otrzymałeś kuponu.