Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, czy mogę prosić o zdjęcie blokady z konta? Próbowałem zamówić 2 iPhone'y, wjechała blokada, a teraz nawet nie mogę kupić ręcznika papierowego (smartfony zamówiłem gdzie indziej).
co mam zrobić?
@Client:134896509 Napisz proszę do nad w tej sprawie przez formularz.
ja juz wiele razy weryfikowałem płatności i non stop mam blokowane można prosić o odblokowanie
@Client:134896509 Jak już wspomniałam skontaktuj się proszę w tej sprawie przez formularz. Ja niestety na forum nie mogę nic Ci odblokować 😞
już mi inna pani odblokowywała dostęp
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry,
Po raz pierwszy w życiu trafiłem na podobny problem - podczas próby zakupów wyskakuje mi komunikat:
Chwilowo nie dokończysz zakupu
Kiedy przechodzę do formularza wyskakuje mi zwykły formularz kontaktowy
@Lemeilleurfour napisz tam, potwierdź, że Ty, to Ty i Ci odblokują
@Lemeilleurfour Trudno to nazwać wyjątkową sytuacją bo to jest standardowe działanie portalu . Nie tylko nowi użytkownicy na to narzekają bo nawet tacy z długoletnim stażem na allegro też się na to skarżą ,zwłaszcza w licytacjach przy składaniu ofert podczas kończenia licytacji.
Kiedyś złożyłem swoją ofertę kilka sekund przed zakończeniem licytacji. Coś się zawiesiło w systemie i moja oferta nie została przyjęta, a aukcja się zakończyła 😞
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
Tak jak Ci piszą ,musisz poczekać . Dla nich to wyjątkowa sytuacja ,dla Ciebie strata czasu i nerwów ale niestety coraz więcej klientów ,zwłaszcza z nowymi kontami kupuje i nie opłaca zakupów i sprawdzają ich wiarygodność.
@Client:134896509 problem nie powinien już występować.
Taka sama sytuacja u mnie, jest szansa odblokować konto mimo że jest weekend?
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz. Witam proszę o pomoc oraz odblokowanie możliwości zakupów. Pozdrawiam Serdecznie i życzę miłego dnia! @la_nika
@Client:133159338 proszę sobie poczytać cały post, pozdrawiam i życzę miłej nocy😉
@Client:133159338 Poprosiłam odpowiedni zespół o zdjęcie blokady. Proszę Cię o chwilę cierpliwości.
Dzień dobry,
Po raz pierwszy w życiu trafiłem na podobny problem - podczas próby zakupów wyskakuje mi komunikat:
Chwilowo nie dokończysz zakupu
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
To wyjątkowa sytuacja ze względów bezpieczeństwa chcemy jako allegro potwierdzić że to ty robisz zakupy jeśli możesz poczekaj
@Client:134896509 spróbuj proszę ponownie, problem nie powinien się powtórzyć.