anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Paczkomaty - jak zmienić/zresetować domyślne ustawienie?

MAMY ROZWIĄZANIE!
aussie_2007
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry.
Mąż mój zamówił niegdyś dostawę zakupów do paczkomatu. Zarówno wybór tej formy dostawy, jak i lokalizacji paczkomatu był kwestią absolutnie jednorazową - zamawiał towar potrzebny mu do pracy, w miejscowości, w której akurat wtedy wykonywał zlecenie.
Od tamtej pory jednak, po każdym zakupie małżonek mój się zżyma, bo system zaptaszkowuje mu domyślnie tę właśnie opcję dostawy i lokalizację - nieszczęsny paczkomat w Kamiennej Górze. Da się to zresetować jakoś? Pewnie najprościej byłoby zmienić lokalizację, zamawiając dostawę do innego paczkomatu, ale to nie rozwiązuje problemu - z paczkomatów po prostu nie korzystamy, wolimy dostawę do domu. A dom od Kamiennej Góry dzieli prawie sto kilometrów.
Pomóżcie proszę, zanim mi chłopina z nerw zejdzie, a ja razem z nim. 😉
Dzięki.

oznacz moderatorów
80 ODPOWIEDZI 80
ZEELTOM
#8 Zapaleniec#

Mam to samo. Kiedyś adres paczkomatu sam się zmienił na inny. Fakt, że niedaleko, ale inny mam bliżej i z niego chcę korzystać. Przy zakupach jednak co jakiś czas wrzuca mi adres tego dalszego. Widzę, że temat wałkowany od lat, ale allegro ma to gdzieś. Liczy się dla nich tylko kasa, a nie wygoda kupujących. Wymijające odpowiedzi moderatorów są skandaliczne.  Widocznie nie dociera do nich sedno problemu. I tak od lat. Kto tam siedzi i wypisuje takie głupoty w imieniu allegro? Może trzeba uderzyć wyżej? Do właściciela allegro, a nie do moderatorów tego forum?

oznacz moderatorów