Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
witam
wlasnie zainstalowałam apke, gdzie mogę znaleść “odbierz kupon”?
@Client:44069715 taki przycisk powinien pojawić się na stronie głównej w aplikacji. Jeśli go nie ma, daj proszę znać.
Cześć, @Client:114130124. Którą dokładnie promocję kuponową masz na myśli? Podeślij, proszę, zrzut ekranu komunikatu, w którym widzisz info o promocji.
Proszę o dodanie kuponu 15 zł za aplikację. Odnoszę wrażenie że allegro liczy ze że wiele osób odst
@amastalerz poprosiłam o dodanie kuponu na Twoje konto.
Witam
Zainstalowałam aplikacje i nie mam tego kuponu na 15 zł
Konto mam aktywne, nie robiłam wcześniej zakupów przez aplikację a w zakładce kupony nic nie ma
@Client:117369256 kupon jest już dostępny na Twoim koncie, możesz z niego skorzystać do 19 grudnia br.
Na moim koncie również nie ma kuponu, a zainstalowałam aplikację i zalogowałam się
@Client:97751572 aby odebrać kupon należy zalogować się do aplikacji.
Mam tą samą sytuację, nie mam kuponu na koncie po zainstalowaniu aplikacji. Czy mogłabym poprosić o dodanie kuponu do konta? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:34081355 Konsultuję brak kuponu w aplikacji.
U mnie ten sam problem
@kate_74w @sygita_21 spróbujcie proszę zalogować się na swoje konto w aplikacji Allegro i kliknąć przycisk “Odbierz kupon”. Jeśli się nie uda, poproszę tutaj o sygnał.
Powinien być do odbioru po zalogowaniu do apki w powiadomieniach.
@madziulkaa27 @georgh87 tak jak pisałam wcześniej, spróbujcie proszę zalogować się na swoje konto w aplikacji Allegro i kliknąć przycisk “Odbierz kupon”. Jeśli się nie uda, poproszę tutaj o sygnał.
Dzien dobry właśnie ściągnęłam aplikacje allegro ale nie widzę nigdzie kuponu 15zl - proszę o niezwłoczną pomóc w temacie.
Witam mimo pobrania aplikacji nie mam aktywnego kuponu na 15 zł ? Dlaczego ?
Dzien dobry właśnie ściągnęłam aplikacje allegro ale nie widzę nigdzie kuponu 15zl - proszę o niezwłoczną pomóc w temacie.