anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
13 ODPOWIEDZI 13

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

no to do roboty zgłaszaj osobno każdą ofertę do weryfikacji allegro jak chcesz by się tym zajęli... full etat za zero wynagrodzenia

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:139358872 

zmień podmiot do którego kierujesz skargi

https://www.gov.pl/web/kas/kas-skutecznie-walczy-z-podrobkami

w linku chwalą się dużą skutecznością

oznacz moderatorów

Client:139358872
#7 Wielbiciel

Raport został złożony, ale wydaje się, że nie przyniósł żadnych efektów!

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:139358872 jeśli zgłosiłeś swoje wątpliwości przez opcję "zgłoś naruszenie zasad" to dobrze i na pewno otrzymaliśmy Twoje zgłoszenia. Przykro mi, ale nie możemy Cię poinformować o działaniach, które podjęliśmy, bo możemy je przekazać wyłącznie właścicielowi oferty. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

nat_not

@Client:139358872 Proszę Cię o zgłoszenie tych ofert przez formularz.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Raport został złożony, ale wydaje się, że nie przyniósł żadnych efektów! Sklepy nadal sprzedają te podrobione i niespełniające norm produkty! Wiele osób nie potrafi odróżnić oryginalnych produktów od podróbek i ostatecznie kupuje tanie podróbki!

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#16 Inspirator

@Client:139358872  a tak z ciekawości - po czym wnosisz, że to podróbki?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Przyjrzyj się bliżej, a zrozumiesz. Kupowałem już wcześniej produkty w tym sklepie, więc rozumiem to tym lepiej.

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#16 Inspirator

@Client:139358872  Nie wiem czemu mam się przyglądać - zdjęcia są z katalogu więc o niczym nie świadczą a Ty na publicznym forum oskarżasz kogoś o przęstepstwo więc mam nadzieję, że masz na to dowody.  I po prostu jestem ciekawa - na jakiej podstawie uważasz, że te kosmetyki nie są oryginalne, bo moim zdaniem z tej oferty to nie wynika ale może o czymś nie wiem.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Staję w miejscu konsumentów, aby zgłaszać te produkty, mając nadzieję, że więcej osób nie da się oszukać i nie kupi podrobionych lub niespełniających norm produktów! Czy nie mam racji? Wspomniałem również, że wcześniej kupowałem towary w tym sklepie, więc wiem, czy są one podrobione lub niespełniające norm.

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#16 Inspirator

@Client:139358872  no dobrze a to taka wielka tajemnica? nie możesz się podzielić na forum co Cię w tych kosmetykach zaniepokoiło?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:139358872 nie widzę nic niepokojącego we wskazanych przez Ciebie ofertach , a siedzę w kosmetyce 34 rok , skoro nie chcesz podać szczegółów choć jak @Health___Beauty jestem niezmiernie ciekawy , więc pozostaje mi tylko domniemać , że Twoje intencje są inne niż piszesz 

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#16 Inspirator

@mdrogeria  sprzedawca jest z Estonii więc może na kosmetykach nie ma napisów po polsku. Nic innego nie mogę wymyślić. 

oznacz moderatorów