Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, czy mogę prosić o zdjęcie blokady z konta? Próbowałem zamówić 2 iPhone'y, wjechała blokada, a teraz nawet nie mogę kupić ręcznika papierowego (smartfony zamówiłem gdzie indziej).
@ASNclothes przekazałem zgłoszenie do zespołu, który zweryfikuje konto. Proszę o cierpliwość.
Jeżeli chcesz zapoznać się z powodem tego działania, to zrobiliśmy to na podstawie artykułu 2.12. b. Regulaminu Allegro.
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."
też mam taki problem prosze o pomoc
@Client:119785040 Cześć, zgodnie z komunikatem: poczekaj na weryfikację lub napisz do nas przez formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Znów mam blokadę, proszę pilnie ją ściągnąć.
Cześć, @tompred. Blokada została już zdjęta z Twojego konta.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Znów mam tę samą blokadę - to zaczyna być już wkurzające!!!
Cześć @tompred, sprawdź, czy problem wciąż jeszcze występuje, z tego co widzę nie masz nałożonych ograniczeń na koncie.
co mam zrobić?
@Client:134896509 Napisz proszę do nad w tej sprawie przez formularz.
ja juz wiele razy weryfikowałem płatności i non stop mam blokowane można prosić o odblokowanie
@Client:134896509 Jak już wspomniałam skontaktuj się proszę w tej sprawie przez formularz. Ja niestety na forum nie mogę nic Ci odblokować 😞
już mi inna pani odblokowywała dostęp
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry,
Po raz pierwszy w życiu trafiłem na podobny problem - podczas próby zakupów wyskakuje mi komunikat:
Chwilowo nie dokończysz zakupu
Kiedy przechodzę do formularza wyskakuje mi zwykły formularz kontaktowy
@Lemeilleurfour napisz tam, potwierdź, że Ty, to Ty i Ci odblokują
@Lemeilleurfour Trudno to nazwać wyjątkową sytuacją bo to jest standardowe działanie portalu . Nie tylko nowi użytkownicy na to narzekają bo nawet tacy z długoletnim stażem na allegro też się na to skarżą ,zwłaszcza w licytacjach przy składaniu ofert podczas kończenia licytacji.
Kiedyś złożyłem swoją ofertę kilka sekund przed zakończeniem licytacji. Coś się zawiesiło w systemie i moja oferta nie została przyjęta, a aukcja się zakończyła 😞
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
Tak jak Ci piszą ,musisz poczekać . Dla nich to wyjątkowa sytuacja ,dla Ciebie strata czasu i nerwów ale niestety coraz więcej klientów ,zwłaszcza z nowymi kontami kupuje i nie opłaca zakupów i sprawdzają ich wiarygodność.
@Client:134896509 problem nie powinien już występować.
Taka sama sytuacja u mnie, jest szansa odblokować konto mimo że jest weekend?