Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, czy mogę prosić o zdjęcie blokady z konta? Próbowałem zamówić 2 iPhone'y, wjechała blokada, a teraz nawet nie mogę kupić ręcznika papierowego (smartfony zamówiłem gdzie indziej).
Wyświetla się taki komunikat: "To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."
Czy mogę coś z tym zrobić?
Allegro czasem tak robi, może podpadłeś ? musisz wyjaśnić sprawę poprzez kontakt, formularz.Dział bezpieki Ci zablokował: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?subjectId=6be0e647-a9cf-417f-b70d-42623f4d428b
Długo to zajmuje?
@darekpac123 problem nie powinien już występować.
Dziękuje za pomoc.
Mam ten sam problem nie mogę dokonać żadnego zakupu. Proszę o pomoc
@Venixxx proszę! Problem nie powinien już występować.
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
nic nie mogę zakupić żadnego produktu...
@Venixxx Jakie masz w związku z tym pytanie?
No nie wiem czemu nie mogę nic zakupić ciagle wyskakuje taki komunikat błędu... Potrzebuje pomocy.
@Venixxx "Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz"
Nie da się wypełnić formularza do czegoś czego nie kupiłeś.... Boże jacy tu ludzie niegramotni. Gdyby się dało zrobić formularz to bym nie pisał....
@Venixxx Tu ludzie tacy niegramotni, że nie mogą napisać że jest problem z formularzem 🙂
W takim razie napisz przez formularz kontaktowy - chyba, że to jest to samo to jeśli się przyjrzysz pole wyboru zakupu jest opcjonalne - nie musisz tam nic zaznaczać.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam ta sama sytuacja komunikat "To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz"
Czy można prosić o pomoc.
@Client:70604121 „Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz"
@Client:70604121 bardzo proszę, blokada na Twoim koncie jest już usunięta.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dostałem komunikat
"Twój zakup się nie udał
To wyjątkowa sytuacja. że względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić że to ty robisz zakupy. Jeśli możesz poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."
Żadna weryfikacja nie przychodzi, a w formularzu nie ma żadnej pomocy dodatkowo jak kliknę wybierz sposób kontaktu to nic się nie dzieje tylko od razu pojawia się napis " to pole jest wymagane" lecz żadnego pola nie ma
@Client:57253750 problem nie powinien już występować, natomiast zwróć proszę uwagę, że masz naliczone opłaty za sprzedaż na Allegro Lokalnie.
Możesz to sprawdzić i opłacić w tej zakładce.
witam
mam rowniez taka sytuacje
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
@Pomfile problem nie powinien już występować.