Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, czy mogę prosić o zdjęcie blokady z konta? Próbowałem zamówić 2 iPhone'y, wjechała blokada, a teraz nawet nie mogę kupić ręcznika papierowego (smartfony zamówiłem gdzie indziej).
@TimmyBurch Blokada została zdjęta. 🙂
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz
"Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz"
"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."
mógłbym prosić o zdjęcie blokady?
Mam to samo, formularz do niczego nie prowadzi
@ssarnecki Już zgłosiłam prośbę o odblokowanie możliwości zakupów. 🙂
"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz." Dlaczego nie mogę kupować?
Dzis podczas zakupów dostałam taki komunikat jak niżej. Jak moge potwierdzić dane?
"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."
@jazoner Skierowałam prośbę do odpowiedniego zespołu o weryfikację konta i zdjęcie blokady. Proszę Cię o chwileczkę cierpliwości.
@jazoner Ograniczenia zostały zdjęte. 🙂
„To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.”
brak mozliwosci zakupu 😞
Witam, podczas gdy próbuje zrealizować zamówienie pojawia się komunikat 'To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.' Czy można to odblokować? Wysłałem formularz ale chciałbym to szybko załatwić
@MajkiPinar Na Twoim koncie jest blokada związana z nieopłaconym saldem. Sprawdzisz to w zakładce https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro
Dostałem dzisiaj blokadę. Da radę to jakoś odblokować? Jestem na wakacjach chciałem iphona kupić 😉
@mik16 Na Twoim koncie nie ma ograniczeń zakupowych. 🙂
bardzo prosze o odblokowanie 😞 potrzebuje szybko zrobic zakupy
„To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.”
Dlaczego proba kupna karty podarunkowej uzywajac karty podarunkowej allegro zablokowala mi konto?
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.