anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ulubione - Listy obserwowanych

MAMY ROZWIĄZANIE!
arakin84
#7 Wielbiciel#

Witam,

Kiedyś w zakładce Ulubione były jasno podzielone listy: LISTY / OFERTY / WYSZUKIWANIA / SKLEPY. Teraz tego nie widzę – gdzie się to podziało?

Druga sprawa – jak usunąć z Ulubionych „Propozycje przesyłek”, które Allegro samo mi tam dorzuca? Jest to MEGA irytujące, bo zamiast moich zapisanych ofert pojawiają się jakieś przypadkowe produkty, których wcale nie chcę obserwować.

Czy jest możliwość wyłączenia/ukrycia tej funkcji?

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
175 ODPOWIEDZI 175
Pit86
#7 Wielbiciel#

Problem w tym, że oni zarabiają grube kabany za to psucie allegro bo to informatycy wiec mediana zarobków kilkadziesiąt tys na miesiąc. ALLEGRO NIC NIE ZMIENI BO ODNOSZĘ WRAZENIE, ZE OD PLANDEMII PRZESCIGAJĄ SIĘ W PSUCIU CAŁEJ PLATFORMY.

oznacz moderatorów
Lillehamer
#9 Pomysłodawca#

Takich tam mają amatorów "gamoni" nie wiem dlaczego oni jeszcze istnieją i za co biorą nasze pieniądze za wystawianie i prowizje od sprzedaży

oznacz moderatorów
Piosiu-63
#8 Zapaleniec#

Tyle, że klienci nie powinni zastępować testerów którzy jak się domyślam są na wakacjach :). Błąd jest wyjątkowo nieprzyjemny dla osób z dużą ilością obserwowanych ofert więc Allegro może go dodać do "listy błędów ulubionych" powracających przy wdrożeniach kolejnych wersji.
BTW powrócił również błąd z fokusem przy wyborze sposobu sortowania przy wyszukiwaniu. Po wybraniu z combobox-a metody sortowania fokus powinien być "zdjęty z combobox-a" i przeniesiony na listę wyników ponieważ użytkownik przekonany że dokonał wyboru sortowania chce się poruszać przy pomocy klawiszy nawigacji po liście wyników. Kiedyś tak to działało tymczasem po ostatnich zmianach, po naciśnięciu strzałki zamiast scroll-ować listę nieświadomie zmienia rodzaj sortowania co skutkuje kolejnym wyszukiwaniem (najczęściej nie jednym zanim osoba się zorientuje) i niepotrzebnie obciąża Państwa serwery. Ten błąd to rekordzista pod względem ilości powrotów na państwa portal.

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

@Piosiu-63 Dzięki wielkie za informację! Zgłosiłem to do odpowiedniego działu technicznego 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
Roy_Spider
#8 Zapaleniec#

Ty też? Przecież Twoja koleżanka to już dawno temu zgłosiła. To nie ma co zgłaszać, to trzeba się kajać!!!

oznacz moderatorów
MisieqKrak
#8 Zapaleniec#

To jest taka gadka ze gdzieś przekazują, żebyśmy siedzieli cicho. 

oznacz moderatorów
Pit86
#7 Wielbiciel#

Przecież to IA. Allegro jest za duże by rozmawiać z planktonem klientów. My jesteśmy dla nich jak powietrze i nie zwracają na nas uwagi.

oznacz moderatorów
pewu3000
#7 Wielbiciel#

Dodajmy do tego jeszcze brak możliwości zapisania domyślnego ustawienia filtrów, tj. za każdym razem przywraca się widok wszystkiego z sortowaniem po ostatnio dodanych. 

Pomijam już, że widok jest kompletnie nieprzejrzysty i wyświetla zbędne informacje, bo to już są celowe dark patterny ze strony Allegro i domyślam się, że nikt tego nie poprawi.

oznacz moderatorów
Miras241
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry

Do dnia wczorajszego działało wszystko a od dziś jest tragedia.

Próbowałem posortować wg czas do końca i widok oferty i trwające. Jednaj po ponownym zalogowaniu sortowanie resetuje się, Potwierdzam to co inni piszą - widok jest najpierw allegro lokalne a potem na przemian to co się kończy jutro, to co się kończy za tydzień, to co się kończy za godzinę. Nie można ustawić tak jak było poprzednio przez co można przegapić aukcje które interesują. Rozumiem zmiany ale co przeszkadzało w poprzedniej wersji?

oznacz moderatorów
rafalem_87
#8 Zapaleniec#

To jest jakaś żenada domagamy się powrotu starego widoku!

oznacz moderatorów
Pit86
#7 Wielbiciel#

Witam Zlikwidowali bardzo wazne funkcje które były dostepne na odrazu i pochowali coś. Była po lewej stronie zakładka OFERTY i po jej klikni eciu miałem wszystkie aukcje uszeregowane wedłuk czasu od najszybciej sie kończacej do najdłużej. To ułatwiało bardzo korzystanie zwłaszcza z licytacji. Zawsze wiedziałem szybko kiedy koniec aukcji, a teraz nie mozna tego wygenerowac. JEST BAŁAGAN.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Pit86  Opcje, o których piszesz, nie zostały usunięte. Są teraz dostępne w "Sortowaniu i filtrowaniu". Lejek po prawej stronie:

nat_not_0-1755850136012.png

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Lillehamer
#9 Pomysłodawca#

I co z tego że są jak i tak nie są przydatne gdyz nie segregują według ustawień.Np "czasu do końca licytacji" do tego nie ma widocznej opcji ilu urzytkowników obserwuje również daną ofertę. DO tyłka te zmiany.

oznacz moderatorów
rajtekzks
#8 Zapaleniec#

U mnie w ogóle nie mogę ustawic czas do końca!

oznacz moderatorów
glenmoranghie
#14 Krzewiciel#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Zgadza się. Sortowanie po czasie do końca NIE DZIAŁA. Allegro wyspecjalizowało się w psuciu rozwiązań które przez długie lata funkcjonowały bez zarzutu, po to by to co zepsuli, mogli długimi miesiącami próbować naprawić. Żałosne.

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@glenmoranghie, problem jest nam znany i już pracujemy nad wdrożeniem poprawki, która umożliwi prawidłowe sortowanie ofert według czasu do zakończenia. Przepraszam za utrudnienia.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
glenmoranghie
#14 Krzewiciel#

A po co było psuć to co przez lata działało poprawnie?

oznacz moderatorów
kovek
#11 Animator#

Kompletnie nikt o to nie prosił, ale parta... tzn. specjaliści od UI/UX oczywiście muszą coś zmienić na gorsze, bo po co by istnieli w takich firmach? A teraz ktoś zapłaci za poprawki xD 

A tak wygląda to wasze sortowanie wg czasu do końca. Wy w ogóle cokolwiek testujecie? I dlaczego zniknęły informacje o tym czy ktoś kupił przedmiot oraz o tym, ile osób polubiło daną aukcję? Zamiast tego wyświetla się kompletnie niepotrzebna informacja o planowanym czasie dostawy

2025-08-18 17_00_29.png

oznacz moderatorów
Siekiera1st
#8 Zapaleniec#

Dokładnie tak to wygląda, strasznie utrudnione i do tego nie działa jak powinno!

oznacz moderatorów
Black15
#7 Wielbiciel#

Dlaczego w zakładce ulubione nie mogę dać w opcji w której widziałem ile sztuk danego przedmiotu zostało

oznacz moderatorów