Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Kiedyś w zakładce Ulubione były jasno podzielone listy: LISTY / OFERTY / WYSZUKIWANIA / SKLEPY. Teraz tego nie widzę – gdzie się to podziało?
Druga sprawa – jak usunąć z Ulubionych „Propozycje przesyłek”, które Allegro samo mi tam dorzuca? Jest to MEGA irytujące, bo zamiast moich zapisanych ofert pojawiają się jakieś przypadkowe produkty, których wcale nie chcę obserwować.
Czy jest możliwość wyłączenia/ukrycia tej funkcji?
Pozdrawiam
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Nie rozumiem, dlaczego problem został "rozwiązany", przecież ta zakladka nawet nie działa tak, jak tu jest opisane. Aukcje nie są posortowane po dacie końca mimo wybrania filtra, aukcje z allegro lokalnie są zupełnie losowo, następnie są aukcje z allegro. W aplikacji trzeba sobie ten filtr za każdym razem wybierać od nowa (przynajmniej na stronie www działa dobrze). Jest w ogóle jakaś szansa na zgłoszenie tego do poprawki?
Dlaczego filtr sortowania według czasu do końca aukcji nie działa ? Czy to też jakaś droga technologia ?
A, tak, to wszystko u Was w porządku ? Czy wysokie temperatury, co były ostatnio, Wam przygrzały ?
Proszę o dodanie ogólnej kategorii "Nie przypisane". Mam kilkanaście własnych kategorii, ale chcąc zrobić porządek tzn. porozdzielać nowe ulubione oferty do kategorii wchodzę w "Wszystko" i nie mogę zaznaczyć tylko tych nieprzydzielonych do żadnej z moich kategorii. Albo taka kategoria jak proponuję, albo dodatkowy filtr, który pozwoli wyświetlić tylko oferty nieprzypisane do żadnej z kategorii użytkownika.
czy ktoś wie dlaczego z ulubionych zniknęła możliwość wyboru listy ofert z podziałem na sprzedawców
Dzień dobry,
Ostatnia zmiana w zakładce Ulubione wprowadziła zamęt i barka logiki (chyba że coś robię źle).
Jak ustawić sortowanie do czasie do końca aukcji?
Wcześniej można było sortować w taki sposób aby wyświetliły się na górze aukcje, do zakończenia których zostało najmniej czasu.
Jeżeli zostało to zmienione, to pytanie w jakim celu, skoro działało?
Pozdrawiam
Witam,
również proszę o informację jak ustawić w ulubionych, by aukcje trwające sortowało po czasie do końca. Po wybraniu takiej opcji wszystkie daty mam losowo, a co ciekawe w zakończonych ofertach daty są prawidłowo. Uniemożliwia mi to udział w aukcjach, które jak zawsze obstawiam/licytuję na ostatnią chwilę, a robię to od ponad 17 lat... Nagle taka podstawowa rzecz stała się niemożliwa, a przecież przed zmianami tyle lat wszystko działało prawidłowo.
Proszę o kontakt w tej sprawie i pozdrawiam.
@ReflexPL Opcja sortowania po czasie do końca nie działa obecnie zgodnie z założeniami. Pracujemy nad tym. Przepraszamy za utrudnienie.
Tylko na tyle stać moderatorkę?????????????przecież działało i to doskonale po co to spie........ie założenia nie wyszły i teraz sporo ludzi na tym traci nerwy i zakupy na których im zależało a wy ZAROBEK ciekawi mnie jak to sobie odbijecie,zapewne też kosztem kupujących co na to właściciele alle???????
Jak w ulubionych sortować według kończących się ? Na wszystkich portalach jest taka funkcja.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Od czterech dni nie działa sortowanie wg czasu zakończenia. Czy ten problem jest naprawiany? I czy powrócą informacje o tym: ile osób polubiło aukcję, ile osób aktualnie licytuje, czy oferta została zakończona czy sprzedana.
W pełni popieram. Te zmiany w "Ulubionych" [obserwowanych] - kompromitujące Allegro - były zupełnie niepotrzebne!!!
Jak wyżej,- z tym sortowaniem pozycji.Na stronie ulubionych aukcji do obserwacji jest misz- masz ze stronami pomieszane miedzy róznymi dniami ich zakończenia . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Lillehamer Czy możesz dodać zrzut ekranu obrazujący problem?
Jutro pod wieczór to zrobię,gdyz teraz juz nie mam czasu.
Tak wygląda sortowanie wg czas do końca.
No i co do diaska !!!!!! Widzicie ze wszyscy mają problemy z tym waszym nowym **piiip**xxx Zaraz miesiąc będzie a wy wszystkich zlewacie i utrzymujecie się przy swoim zdaniu.Nawet żadnej odpowiedzi z waszej strony dlaczego mamy groch z kapustą wymieszany z róznymi datami zakończenia aukcji !!! Jak cos chcecie zmieniać to zmieniajcie sobie to gdzies u siebie na serwerze a nie gówxxxx wrzucacie do serwisu a pózniej nic nie można zalicytować gdyz wszystko jest wymieszane i aukcje przepadają !!
Zgadzam się w całej rozciągłości z poprzednikiem KOMPLETNY CHAOS jaki nam zaserwowali to TRAGEDIA uciekło mi już kilka aukcji na które czekałem bo nie mam tyle czasu aby skanować w poszukiwaniu kończących się aukcji a ich zarobek też poszedł się xxbać ale kto z nich się tym przejmuje chyba nikt ważne aby udawać ,że coś się robi,ale że to jest źle zrobione to ich nie interesuje!!!!!!!!!!!
@Lillehamer pracujemy już nad poprawą tej funkcjonalności. Postaramy się wprowadzić ją jak najszybciej. Na ten moment proszę was o cierpliwość. Przypominam także o zachowaniu kultury wypowiedzi na forum.