anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy można zablokować użytkownika

MAMY ROZWIĄZANIE!
Baton9123
#8 Zapaleniec#

Witam mam takie pytanie bo napisał do mnie kupujący ponieważ mam wystawioną kierownice Logitech G920 wypytał się o cenę już mieliśmy przejść do transakcji a on do mnie napisał cytuję:

dobra spadaj gościu
00:49
sprzedajesz pewnie kradziona kierownice
bo pedałów nie ma
i tego szajsu nie kupie
Nie dość że mnie obraża to w innych wiadomościach żąda zmiany ceny bo w zestawie nie ma pedałów które sprzedałem wcześniej innej osobie a kierownicę mam wystawioną za 300zł i to według mnie jest bardzo dobra cena za samą kierownicę wraz z okablowaniem.Podaję nazwę użytkownika:
[edycja dane]

Czy można coś z tym zrobić? Dziękuję za Pomoc.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
Baton9123
#8 Zapaleniec#

Dzięki

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg#

@Baton9123    Jest bardzo możliwe że cię zablokują, niezbadane są decyzje działu bezpieczeństwa.  Logitech to marka, więc czy masz fakturę zakupu tej kierownicy?

oznacz moderatorów
Baton9123
#8 Zapaleniec#

Mam aukcję bo to na allegro kupowałem.

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Baton9123 na chwilę obecną nie widzę podstaw do zgłaszania i nakładania sankcji na tego kupującego. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Baton9123
#8 Zapaleniec#

No dobrze ale to znaczy że może mnie obrażać?

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg#

To jest normalne zachowanie negocjonującego cenę.  Zawsze  krytykuje się domniemane wady przedmiotu  celem zbicia ceny.  To co wkleiłeś jest dalekie od obrażania, w handlu to normalne.

Musisz się udać na szkolenie na jakiś typowy bazar, tam dopiero lecą teksty...😀

oznacz moderatorów
Baton9123
#8 Zapaleniec#

Mieszkam 30 lat na wsi więc wiem jak wygląda bazar i negocjacje ale na bazarze nie ma żadnych regulaminów ale nie ważne kończymy temat.Dzięki za pomoc

oznacz moderatorów