Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, czy jest jakiś problem z przewoźnikiem DHL?
Nie można wygenerować etykiety DHL, bo wyskakuje komunikat "API Przewoźnika przekroczyło czas odpowiedzi, Błąd zewnętrznego przewoźnika DHL, Nie wszystkie przesyłki zostały zamówione. Popraw dane lub usuń niezamówione przesyłki, żeby przejść do Podsumowania."
Potwierdzam, ten sam problem. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Problem występuje już od godziny...
Mamy ten sam problem.
@NumiaShop Podaj proszę przykładowy numer zamówienia. Zweryfikuję sprawę.
4b7aeca0-9a25-11f0-8f9b-4b841337a082
89a3a7f0-9a3a-11f0-851b-d74ab869f4ab
Dzień dobry, czy macie problem z nadaniem paczek poprzez DHL na smart? Wyskakuje mi błąd API przy generowaniu etykiety nie mogę zamówić podjazdu tego przewoźnika.
Tak, też mamy problem.
Taki komunikat od Apilo dostaliśmy, z którego korzystamy:
Informujemy, iż w związku z problemami technicznymi systemu DHL mogą wystąpić chwilowe komplikacje związane z nadawaniem przesyłek oraz pobieraniem etykiet DHL. Zapewniamy, że na bieżąco monitorujemy sytuację, a ww. utrudnienia nie wynikają z działania po stronie Apilo.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Również mamy problem z nadaniem przesyłek. Prosimy o szybką interwencję
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
U mnie też są problemy z DHL
Miałem ten sam problem, ale już działa.
Nasz dział techniczny potwierdził chwilowe problemy w tworzeniu etykiety DHL.
Otrzymałam informację, że problem nie powinien już występować. 😉
Nie da się wydrukować/stworzyć etykiety DHL. Nr zamówienia 14306422769
Klikając w zamów przesyłkę wyskakuje:
Nie wszystkie przesyłki zostały zamówione. Popraw dane lub usuń niezamówione przesyłki, żeby przejść do Podsumowania. - nic tu się nie da usunąć
i jeszcze komunikat:
API Przewoźnika przekroczyło czas odpowiedzi.
To samo u mnie. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nie wszystkie przesyłki zostały zamówione. Popraw dane lub usuń niezamówione przesyłki, żeby przejść do Podsumowania.
Allegro Kurier DHL Słowacja
Przewoźnik jest niedostępny. Spróbuj ponownie później.
DHL Polska też nie można, już ze 2 posty są...
Z tymi awariami to prawda, co chwilę jakaś. Ale kosmiczne prowizje od wszystkiego to umieją brać. Nie wiem czy cały DHL nie zdechł bo przesyłkę którą mieli mi dziś dostarczyć też jakoś jest w drodze a nie w doręczeniu a już 9:48 więc kurier raczej powinien ją już mieć.
Nio po tej ostatniej serii sobie stopkę udoskonaliłam xD. Przecież to jakiś kosmos co się tu odwala. Przy takich obrotach porządny programista i używania środowiska testowego to podstawa. Nie tylko my na tym tracimy ale i oni tracą więcej niż zyskują na takich fałszywych oszczędnościach.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzisiaj również problem z wydrukowaniem etykiet ,,Bład zewnętrznego przewoźnika" API przewoźnika przekroczyło czas odpowiedzi.