Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry.
Proszę o wykluczenie ze statystyk przesyłki DPD nr 1000 959349 000U0 działającej w Allegro Delivery pod numerem AL010WGM zamówienie nr 351599a0-6921-11ef-b387-2b3cb6e2304e dla konta koltat
Paczka nadana w punkcie w poniedziałek, gdy dzisiaj jest zaplanowana dostawa do odbiorcy, nawet nie została podjęta z punktu nadawczego, dlaczego?
@Halfrunt Muszę Cię prosić o doprecyzowanie. Do zamówienia, które wskazujesz, jest przypisana paczka o numerze A0010PBNB1. Status to: "przygotowana przez nadawcę". Przesyłka o numerze 1000959349000U nie widnieje w naszym systemie. Na stronie śledzenia DPD widać, że została nadana.
Czy nadałeś ostatecznie przesyłkę inną metodą niż wybrana w zamówieniu?
@nat_not To jest właściwy numer allegro A0010PBNB1 dla tego zamówienia i jednocześnie numer DPD 1000959349000U
Tak została nadana w poniedziałek - DPD pisze prawdę.
@Halfrunt Poprosiłam o wykluczenie tego zamówenia ze statystyk jakości sprzedaży. Kwestię dotyczącą samej przesyłki konsultuję. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.
Cześć @nat_not Czy masz jakieś wieści. Bo przyznam że dziwnie to wygląda. Zwykle najpóźniej następnego dnia kurier odbierał paczkę z punktu, a teraz już 4 dzień tam leży.
U mnie paczka DHL 7 dni leżała w automacie. Dobrze że sprawdziłam, bo pewnie dalej by leżała. Zabrali ją po interwencji telefonicznej.
W tej sprawie interweniowałem wczoraj w DPD, obiecali przekazać sprawę do oddziału, co kolwiek to znaczy...