Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy zauważyliście, że od ponad godziny numery listów przewozowych wygenerowanych w menadżer paczek Inpost nie uzupełniają się w Allegro?
czy tylko u mnie coś nie działa.
Miałem właśnie robić wątek. U mnie też nie działa
U mnie jest to samo
a ja tam wklejam , nie mam zaufania do ,,udogodnień ,, allegrowskich , szczególnie tych dedykowanych dla sprzedawców .
@mdrogeria teraz to też wklejam, ale wcześniej to strasznie ułatwiało prace.
@Halfrunt a mnie już w krew weszło ,paka-wydruk-wklejka .. i następny do golenia .
Samo dodanie ręcznie numeru przesyłki chyba nic nie ponieważ jak wejdziesz w tą przesyłkę to i tak wyświetla się jakby nie istniała
Nie schodzą in posty. Etykiety wygenerowane, a paczki widnieją jako nie zrobione.
@skokwbok22 napisał(a):Nie schodzą in posty. Etykiety wygenerowane, a paczki widnieją jako nie zrobione.
mam to samo 😕
Prawda to je
U mnie podobna sytuacja. Dodatkowo, wygenerowany w managerze paczek numer przesyłki nie jest wykrywany na stronie śledzenia inpost.pl - tak jakby nie istniał. Sprawdźcie jak u was
mam nadzieje że paczkomat go zczyta, będę wiedział po 12:00
@feedback21 sprawdziłem 3 ostatnie zamówienia , wszystkie ,,przygotowane ...,,
U nas to samo, telefon do inpost nic nie pomógł, po pół godziny oczekiwania na połączenie z konsultantem nieMiła pani powiedziała że jest problem ale ona nic nie wie co dalej z paczkami i proszę pisać e-maila na pomocallegro
U mnie tak samo, sledzenie nie pokazuje nawet że przygotowano etykietę....
chyba jakas awaria u mnie to samo
@Halfrunt @profitools @feedback21 @nowcar01 @18mr75 @mdrogeria @petsroom-pl @BMP_Online @serwis-texas
InPost potwierdził, że odnotowuje niedogodności przy generowaniu etykiet. Odpowiednie działy pracują już nad rozwiązaniem sprawy.
Przepraszam za utrudnienia w imieniu Allegro i InPost.
W paczkomacie przechodzą, więc kurier też nie powinien mieć problemu.