Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
nie mogę nadać paczki Allegro One Box DPD wyskakuje komunikat:
"API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne. Ponów próbę później."
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@actp-sklep Automaty działają, można wkładać paczki
Dzień dobry, mam problem z wygenerowaniem etykiety wysyłkowej Allegro One Box. Wyświetla się komunikat "wystąpił błąd podczas generowania etykiety" , co mogę zrobić?
u mnie znowu jest komunikat :
API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne. Ponów próbę później.
chyba trzeba czekać 😞
@ nie wyświetla wam się komunikat
Przerwa serwisowa potrwa do 17 lutego 2025 do godz. 10:00. W tym czasie, generowanie etykiet i zamawianie podjazdów w ramach Allegro Delivery i Allegro International nie będzie możliwe.
Nie wykluczone, że i po przerwie będą występować błędy. Chociaż Orlen paczka generuje bez problemów.
U mnie właśnie udało się wydrukować etykietę, dziękuję za informację.
Przerwa serwisowa Allegro Delivery i Allegro International
Przerwa serwisowa potrwa do 17 lutego 2025 do godz. 12:00. W tym czasie, generowanie etykiet i zamawianie podjazdów w ramach Allegro Delivery i Allegro International nie będzie możliwe.
ja bardzo bym prosił o taki komunikat dla klientów, aby nie dzwonili czemu przeesyłka nie wychodzi.
Witam kiedy zacznie działać
@CentrumOgrodu_MB Kolejny termin to godz. 12, ale kto ich wie...
mi już poszło
Proszę o przesłanie informacji do klientów, którzy wybrali Allegro One DPD, że z Państwa winy nie będzie możliwości wysłania dziś paczek.
@kulturalnysklep jeśli pracę zostaną zakończone, wtedy zostanie podjęta decyzja o wyświetleniu komunikatu dla kupujących o opóźnieniu.
Proszę o wykluczenie z oceny zamówień
@webtrade247 :). Poprosiłem o wykluczenie zamówień z jakości.
Również proszę o wykluczenie z jakości - a9ad0f20-ec73-11ef-a458-0fdb136f4f20
Pozdrawiam
@Szoguncio Przekazałam to zamówienie do wykluczenia ze statystyk Jakości sprzedaży.
To jakaś paranoja. Allegro nie ogarnia swoich usług a my musimy prosić o wykluczenie z usług.
Sami powinni napisać jako oni do KLIENTÓW i wykluczyć wszystkim to ze statystyk.
Ich nieprofesjonalne zachowania rodzą dla nas sporo problemów i masę dodatkowej pracy, gdzie trzeba jeszcze się prosić o wykluczenie ze statystyk.
To stoi na głowie, ile jeszcze damy się tak traktować?
Przesyłka dpd, prośba o wyłączenie że statystyk
4bd3c3d0-ec46-11ef-a2de-33fc0d1390aa
Cześć, @Krekels. Przekazałam prośbę o wykluczenie tej transakcji.