Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
cześć, czy jest jakiś sposób, aby wystawić produkty za darmo? ponieważ mamy ponad 50 000 produktów w niskich cenach.
dziękuję!
@Ckpoff a co to za produkty? Większość kategorii wystawienie jest darmowe.
moje kategorie to produkty drukowane takie jak: kubki, torby, koszulki.
czy jest sposób, żeby wystawić 100 tys. produktów i nie płacić opłat za wstawienie lub przechowywanie?
Opłaty za wystawienie to istna zmora dla sprzedających których to dotyczy. Nasze oferty (kolekcje-antyki) są tym objęte i co miesiąc traci się mnóstwo kasy za samo wystawianie ,a nawet jak coś się sprzeda to jeszcze płacimy opłatę transakcyjną . W innych kategoriach można wystawiać za frik ,ale widać że nie każdy może tak mieć.
@kolekcjoner608 Obecnie w Kolekcjach już się nie pobiera opłaty transakcyjnej:
Nie naliczymy opłaty na żadnym rynku:
@SpeedyGonzalezz W samych kolekcjach nie ,ale w antykach nadal są naszą zmorą a alternatywą na niepłacenie opłaty transakcyjnej jest tylko wykupywania abonamentu i nie ma nic za darmo .
Byłbym bardzo wdzięczny, gdybyś mógł mi wskazać, gdzie mogę znaleźć opłaty za wystawienie ogłoszenia dla określonych kategorii
@Ckpoff Voila 🐭
https://help.allegro.com/fees/pl#oplata-za-wystawienie
dziękuję za udostępnienie. a co powiecie na te kategorie?:
kubki / torby / koszulki?
@Ckpoff Przecież na samym początku stoi "Publikacja oferty w Allegro jest darmowa we wszystkich kategoriach poza wymienionymi poniżej" - kubków ani toreb tam poniżej nie ma, więc za wystawienie nie bulisz.
Dzięki za informację! Ostatnie pytanie jakie dostałem - czy są jakieś limity na wystawianie produktów, czy mogę wystawić 100 tys. produktów?
@Ckpoff O ile wiem, to limity dotyczą jedynie ofert z jednakowymi produktami , ale na wszelki wypadek warto zapytać nasz panie @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
AL a tam masz limity ofert, płacisz po sprzedaniu. Tylko z konta zwykłego.