anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[13.02.2025] "Wystąpił błąd - Nieobsługiwany format żądania" - podczas próby wystawiania oferty

MAMY ROZWIĄZANIE!
venus_marilyn
#1 Nowicjusz#

Witam,

Wyskakuje taki błąd od kilku dni.

Nie można wyświetlić podglądu - Nieobsługiwany format żądania

Dotyczy wystawiania nowych produktów i nie można ich podglądnąć przez wystawieniem.

oraz jak przełączam sklep żeby dodać podobny produkt na drugim sklepie pojawia się taki komunikat

Nie udało się zmienić konta - Nieobsługiwany format żądania

Robiłem to setki razy i tak się dzieje chyba od 3 dni.

Pozdrawiam

Adam

oznacz moderatorów
61 ODPOWIEDZI 61
Puzelek_pl
#9 Pomysłodawca#

Nie wiem ile można czekać !?

oznacz moderatorów
mikeza
#21 Demiurg#

Przy próbie przełączenia się na drugie konto dostaję taką informację:

Nie udało się zmienić konta - Nieobsługiwany format żądania

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Moderatorka
Moderatorka

@mikeza czy błąd pojawia się przy próbie wystawienia oferty z powiązanego konta, czy po prostu przy próbie przełączenia? Podeślij też proszę zrzut ekranu z widocznym komunikatem. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mikeza
#21 Demiurg#

@Syrena_zT pojawił się przy próbie wystawienia oferty, ale bez względu na którym koncie jestem. Wczoraj tego nie było.

#21 Demiurg#

@Syrena_zT zrzut ekranufotka.jpg

Moderatorka
Moderatorka

@mikeza znamy już ten problem i pracujemy nad rozwiązaniem. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
daily-torebki
#11 Animator#

Z tego co widzę problem z przełączaniem został rozwiązany ale wciąż istnieje problem z irytującym przewijaniem się ekranu

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Problem z wystawianiem ofert na koncie powiązanym nie powinien już występować. Poprawka została wdrożona. Potwierdźcie proszę, czy już wszystko działa?

Jeśli chodzi o problem ze zjeżdżaniem do sekcji Opcje promowania na formularzu wystawiania, dział techniczny znalazł przyczynę i wkrótce również ten problem będzie usunięty, wrócę z potwierdzeniem. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
venus_marilyn
#1 Nowicjusz#

potwierdzam, ta opcja już działa, dwa pozostałe problemy wciąż nierozwiązane.

oznacz moderatorów
adjotel
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

Po wybieraniu opcji "Wystaw podobną" po załadowaniu strony przesuwa się ona automatycznie do opcji promowania zamiast zostawać na samej górze. Dzieje się tak na wszystkich komputerach które posiadam.

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@adjotel chętnie Ci pomogę, prosze o przesłania nagrania lub zrzutów ekranu obrazujących nieprawidłowość.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
adjotel
#7 Wielbiciel#

Przesyłam link do nagrania, gdyż nie mam uprawnień do przesłania wideo: https://drive.google.com/file/d/1cZUU1z_aRVNMS2VHOIEoufU0Seu9fvez/view?usp=sharing

oznacz moderatorów
sklep_solpio
#13 Ambasador#

@adjotel to nie błąd już zgłaszane dzisiaj było : )

oznacz moderatorów
WMPARTS08
#1 Nowicjusz#

Mam ten sam problem. Wiadomo już jak to naprawić?

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@adjotel dzięki za nagranie. Nie jest to błąd - w przypadku opcji [wystaw podobną] obecnie jesteś przekierowany do [opcje promowania].

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
adjotel
#7 Wielbiciel#

Nie ma opcji, żeby to zmienić?

oznacz moderatorów
TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@gdvorek A kto wymyślił ten **piiip**yzm? Autor, autor!

oznacz moderatorów
AR_Auto_Czesci
#13 Ambasador#

@gdvorek poważnie takie cudowne ułatwienie wprowadziliście ? 

Jest to strasznie irytujące! Zmieniam kategorię cyk na promowanie przeskakuje, zmieniam numer katalogowy cyk na promowanie przeskakuje... wystawiając ok 20 aukcji pod rząd do naprawdę się człowiekowi oddechciewa

oznacz moderatorów
TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@AR_Auto_Czesci 

- Powiedz mi, po co jest ten Miś?
- Właśnie, po co?
- Otóż to. Nikt nie wie po co i nie musisz się obawiać, że ktoś zapyta. Wiesz co robi ten Miś? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa To jest Miś na skalę naszych możliwości. Ty wiesz co my robimy tym misiem? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie - mówimy - to jest nasze, przez nas wykonane, i to nie jest nasze ostatnie słowo! 

oznacz moderatorów
TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@adjotel Mam to samo. Pewnie liczą, że coś przypadkiem klikniesz, i będą Cię mogli za to skasować.

oznacz moderatorów