Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
nr: 17173852812, nr: 17173895355
Witam, wystawiłam te oferty i są cały czas jako szkic. Proszę o podpowiedź co jest źle wpisane? Tytuł nie jest długi (75/75), w opisie zmieniam na Miś, Misiu, Teddy wszystko co się da i mimo to nadal wyskakuje mi błąd. Proszę o pomoc. (pochodzenie towaru - hurtownia, nie jest to towar firmowy).
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
A możesz tu wkleić ten tytuł i opis? Może będziemy mogli pomóc.
Tytuł: DRES DAMSKI KOMPLET BAWEŁNA TROCZKI NASZYWKA MISIU BRĄZOWY CIEMNY BEŻ 36 38
Zamiast Misiu już wpisywałam miś, teddy, bo już kombinowałam czy jest to właśnie to słowo, które nie pozwala na wystawienie oferty.
Błąd jaki się pokazuje to: Tytuł Twojej oferty lub jej dalszy opis może wprowadzać w błąd co do pochodzenia towaru, jego producenta lub marki i tym samym naruszać prawa firmy, która współpracuje z nami w ramach programu Współpraca w Ochronie Praw. W opisie Twoich ofert używasz zarejestrowanego słownego znaku towarowego w celu sprzedaży produktu innej marki (widocznej w sekcji ‘Parametry’).13
A opis? Może w opisie masz coś?
Już mam! chodziło o słowo w opisie , że "dres świetnie wygląda z adidasami" 🙂
Dziękuję 🙂
Z Adidasem jest mały problem. Marką chronioną jest Adidas, natomiast adidasy to już jest wyraz potoczy (jest to rodzaj obuwia)
Ps. Do takich marek od nazw których pochodzą nazwy powszechne zaliczamy np: adidasy, aspiryna, flamaster, imbus, landrynka, prysznic, rower, termos, żyletka i wiele innych.