Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry!
Kupujący złożył zgłoszenie zwrotu towaru, podając powód „towar już niepotrzebny”.
Zaktualizowałem już adres zwrotu w ustawieniach i jestem gotowy przyjąć zwrot.
Proszę o informację, jak prawidłowo przeprowadzić zwrot ze strony sprzedającego:
czy powinienem najpierw zwrócić pieniądze kupującemu, czy poczekać, aż odeślę towar i go otrzymam?
Chciałbym wszystko zrobić zgodnie z zasadami Allegro.
Dziękuję za pomoc! @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Turbo-Baby cóż Ci mogę napisać ..... jesteś przedsiębiorcą , a tak podstawowe sprawy jak zwrot są Ci obce ?
Biznes to biznes ...rób jak uważasz.. sam jesteś sterem , żeglarzem ...
pozdr..
@mdrogeria nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale @Turbo-Baby jest na Allegro dopiero od trzech miesięcy i napisał w dziale dla początkujących, może jeszcze mnie zdążył przeczytać regulaminów Allegro😉
@KOGIEL_T cyt,, nie zdążył przeczytać regulaminów Allegro ,, a od tego powinien zacząć dla własnego bezpieczeństwa
@Turbo-Baby kupujący widzi adres zwrotu z momentu zakupu. Wszystkie modyfikacje po zakupie nie są brane pod uwagę. To jak masz inny adres zwrotu to najlepiej poinformuj kupującego jak chce sam odsyłać ewentualnie zaproponuj odbiór lub wyślij etykietę z właściwym adresem.
@Turbo-Baby kasę oddaj jak dostaniesz towar, ale jak najszybciej poinformuj kupującego o zmianie adresu
Bardzo dziękuję!