Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jeśli zamówie towar z dostawą przez Orlen paczkę i będę chciała zwrócić to czy zwrot jest darmowy? Obojętnie jaka metoda zwrotu. Mam smarta. Zawsze zamawiam inpostem, to niestety nie orientuje się w pozostałych metodach
@Ola_Gwozdz https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/zwrot-z-allegro-smart/jak-zwrocic-przedmioty-kupione-w-ramac... pocztaj, zobacz w ofercie zakładkę zwroty będzie tam informacja które metody w smart są darmo 🙂
Nie ma obojętnie bo jak zamawiasz Orlen to nie zwrócisz InPost 😞
Przy zakupie ze Smartem zawsze zwrot jest darmowy, tylko niekoniecznie tą samą metodą która był dostarczony, w ofercie w zakładce "zwroty" masz to napisane.
@Ola_Gwozdz przesyłkę zwrotną zamówioną metodą ORLEN paczka w ramach Smart! będziesz mogła nadać w placówkach Poczty Polskiej (z wyłączeniem Agencji Pocztowych) :).
Dziękuje 🙂 właśnie nie rozumiałam tej tabelki ze zwrotami bo jest pod formą dostawy informacja że za darmo ze smart a obok koszt zwrotu „na własny koszt”. I się zgubiłam
@Ola_Gwozdz nie ma sprawy! 🙂 W razie wątpliwości zawsze pisz do nas, chętnie pomożemy!
A czy nieodebrana przesyłka w ramach Orlen Paczka z Allegro Smart automatycznie wróci do nadawcy? Jeśli tak czy wiąże się to z dodatkową opłatą?
@xbryf Zwrot nieodebranej przesyłki kosztuje 9,99 zł. Możesz domagać się pokrycia tego kosztu przez kupującego.