anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ZABRANIE SMART

MAMY ROZWIĄZANIE!
Techbud_czesci
#8 Zapaleniec#

Witajcie!

Mam problem. Sprzedałem 2 produkty i zmieniłem status na do wysłania zamiast wysłane, w piątek. Wysyłka została wysłana w czasie regulaminowym dla smarta. 

Usługa smart została zabrana ponieważ system zarejestrował brak wysyłki w określonym terminie.

Co w takiej sytuacji? Można to cofnąć? 

oznacz moderatorów
28 ODPOWIEDZI 28
Techbud_czesci
#8 Zapaleniec#

Sam nadawałem. Maila zakupowego zapomniałem dodać.

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@Techbud_czesci no to masz rozwiązanie spadku jakości ( po 30 dniach wróci do normy ) i powód braku smarta, za 30 dni o ile będziesz teraz uzupełniał wróci 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów
Techbud_czesci
#8 Zapaleniec#

No domyśliłem się że może być przez to. Nie da się tego cofnąć szybciej? Sprzedaż bez smarta jest ciężka tym bardziej że to wynikło z błędu w podaniu maila a nie wysyłce

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@Techbud_czesci można poprosić moderatorki  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  może wykluczą skoro zostało nadane o czasie tylko babola zrobiłeś z mailem 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Techbud_czesci bardzo mi przykro, ale obawiam się, że nie możemy z tego powodu wykluczyć zamówień z jakości. Upewniam się jeszcze i wrócę z informacją. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Techbud_czesci
#8 Zapaleniec#

ok, czekam na odpowiedz 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Techbud_czesci udało się! Wykluczymy te zamówienia, zgłosiłam już prośbę o wykluczenie, więc od jutra nie powinny już obniżać Twojej jakości sprzedaży, ale zaznaczam, że zrobiliśmy to wyjątkowo, na przyszłość pilnuj proszę przekazywania tych e-maili 🙂 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@la_nika jak nie Ty to kto 👏 🥀

________
Κώστας
oznacz moderatorów
Techbud_czesci
#8 Zapaleniec#

Bardzo dziękuję!

oznacz moderatorów