Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Też zgłaszam kolejnego agenta z oszustem.
@Client:102622114 dziękuję za czujność. Już działamy w tej kwestii.
@cynik606 dziękuję, już zabezpieczyliśmy to konto.
Dzień dobr właśnie zapłaciłem za Pilot Ecovacs Deebot M82 iLife ILIFE v7 V7s v3s A4 A6 A4s V5 V5s
Aby zrealizować zamówienie, należy wpisać electroniczny poczta
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Jak wyżej.
Cześć, @xkolejorzx. Dziękuję za sygnał. Podjęliśmy już odpowiednie działania wobec tego konta.
@imol dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
mam tak samo, przedmiot na allegro lokalnie dalej widnieje jako nie sprzedany i dokładnie z takim samy mailem dostałem wiadomość. Jak klikniesz dalej to niby przenosi do strony banku żeby się zalogować a potem chce nr tel, a potem dzwonią z banku żeby poączyć nową aplikację bankową. Od razu zmieniłem hasło do banku. Ale co ciekawe z wiadomości na allegro jest mail wwioletta.buras76@op.pl, a przy kliknięciu w link z wiadomości email są dane osoby Krystyna Lewandowska z Zakopanego
@mag1313 to próba oszustwa nie podawaj proszę żadnych danych i dla pewności przeskanuj urządzenie programem antywirusowym.
Zabezpieczyliśmy konto, z którego wysłano do Ciebie tę prośbę, dziękuję za Twoje zgłoszenie!
zmieniłem od razu hasło do konta bankowego, domysliłem się że to oszustwo. dzięki za blokadę konta
Cześć, dostałem taką wiadomość po sprzedaniu produktu. Użytkownik napisał z konta allegro zamiast allegrolokalnie. Czy to może być próba wyłudzenia? Nie wiem jak zweryfikować czy to ten sam użytkownik.
@szyna4983 dziękuję za sygnał! Zgłosiłam użytkownika do naszego działu odpowiadającego za bezpieczeństwo. Do realizacji zamówienia na Allegro Lokalnie, nie jest wymagane podanie adresu e-mail.
Cześć, użytkownik _gsm_akcesoria twierdzi to co napisał , ale nic nie kupił i nie dawał znaku życia
Cześć, to samo od usera greenrasta19
Pozdrawiam
@BetHooN dziękuję za sygnał! Zablokowaliśmy konto greenrasta19, a konto GSM _Akcesoria zabezpieczylismy.
Hej,
Do mnie również napisał oszust.
@mefistobata dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Dzień dobry, chciałam zgłosić trzy konta:
W każdej wiadomości otrzymanej w przeciągu pół godziny ten sam załącznik: