Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Sytuacja po kliknieciu jak na zdjęciu
Dzień dobry,
proszę o pomoc co należy zrobić żeby dzisiejsze zamówienia zrealizować i wysłać do klientów?
Ja posiadam konto prywatne i sales center nie obsluguje kont innych niz firmowe, co mam zrobic?
@olwinyl, @kolekcjoner608, @ekoclaud, @korben3 zakładka Sales Center jest stworzona dla sprzedających z kontem firmowym, natomiast z kontem zwykłym można obsługiwać zamówienia w Moim Allegro.
@Sa_nova Tak też mi się wydaje, ale póki co nic nie widać na koncie prywatnym ,godziny graniczne właśnie się kończą i kto będzie odpowiadał za to że coś nie wyślemy czy nie odpowiemy na jakieś pytanie?
dziekuje za wyjasnienia:)
Problem w tym ze nie można.
nie wyświetla środków na koncie pusta strona
Witam
nie wyświetla mi się ani sprzeadaż, ani lista produktów, tylko szare tło. O co chodzi? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
U mnie te same objawy Mój Asortyment pusto, Finanse pusto wszędzie szare tło.
Na czacie allegro otrzymałem odpowiedź że trwają prace techniczne i żeby próbować za pół godziny i że to jakaś awaria - powiadomień o takich pracach nie zauważyłem
Zwykle tak jest jak coś padnie po ich stronie to nikt do tego przyznać się nie chce a użytkowników biorą na przeczekanie.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Jak w temacie
Dlaczego nie moge wejsc w moje zamowienia?znowu jakas awarie macie?
Oferty, finanse, wszystko puste. ??
Dokładnie
Potwierdzam, wszystkie pozycje są puste.
@Sa_nova czyli znowu ktoś w allegro kłamie
bo to ma być dopiero od 28 października
kilka chwil temu napisaliście maila
|
Nic nie działa nic nie moge sprawdzic o co tu chodzi Moja sprzedaż ,nie widze ani wystawione oceny kompletnie nic sie nie włącza co mam zrobic. hallo Allegro pomocy....
A masz możliwość wejść do Sales Center?
O, na Sales Center tak, można wejść, ale reszta nia działa
u mnie podobnie, cala zakladka sprzedaz nie dziala. nic nie widac, zakladka moje zakupy dziala...