Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Sytuacja po kliknieciu jak na zdjęciu
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dzien dobry, na moim koncie nie otwiera mi sie moja sprzedaż ani mój asortyment, o co chodzi?
Witam, u mnie to samo, mam grad zamówień i nie mogę działać, naprawcie to.
Czyli to nie jest tylko u mnie
Kto to może ogarnąć w miarę szybko?
Ale masz możliwość wejść do Sales Center?
Tak, mogę
No to GO, szkoda czasu. Nie będziesz już miał starego widoku.
Potwierdzam, to samo u mnie na różnych przeglądarkach, historie usunięte, pliki cooke wyczyszczone.
Witam. Mam to samo
już działa - krótka awaria 🤣
Wiemy o problemie i już pracujemy nad jego rozwiązaniem. Będę was informować.
u mnie paczki Orlen sa tylko do 12 niestety nie przyjelo mi dziś odbioru przez awarie i brak wiedzy na temat tego nowego widoku center nie mogłem nadać paczki 😞
dlaczego jest pusty ekran u mnie nie widzę Moje zamówienia nic nie ma dlaczego. Klijęt kupił produkt a ja go nie moge wysłać zakładka jest poprostu pusta....
Był już ten temat poruszany i wygląda to grubszy problem po stronie allegro.
Wchodząc na allegro nie działa panel z zamówieniami oraz oferty wystawione przeze mnie. Po prostu nic nie ma, nie mam też możliwości wypłacenia pieniędzy, o co może chodzić. Jeszcze dziś rano wysyłałam zamówienia, około 30 minut temu wchodząc w panel z zamówieniami, nie pojawiło się nic.
Jak w tytule.
@xkolejorzx Coś się popsuło ,poczytaj sobie w innych wątkach.
Tak, widzę coraz więcej tego. Pozostaje czekać.
Popsuło się abyście zobaczyli co będzie po 28 października. Aby wejść do sales center trzeba se firme założyć . I w ten sposób allegro pozbyło się niefirmowych sprzedawców. Ale i tak liczba wejść na ogłoszenia allegro jest kiepska. Czas przenieść się na **piiip**. Nawet na darmowych ogłoszeniach masz kilka razy więcej wejść. Allegro dla drobnych sprzedawców skończyło się już dawno odkąd algorytm wyszukiwania promuje tych największych. Na **piiip** możesz też jawnie promować swoją działalność (pakiet płatnych ogłoszeń) czy przekierowywać ruch do swojego sklepu internetowego. Zamiast płacić prowizje allegro trzeba obniżyć ceny dla klientów o tą kwote. Sprzedaż bezpośrednia to przyszłość i jedyna nadzieja .
a co to jest to Piiip ? sorki ale nie wiem 🙂