Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
nie mogę nadać paczki Allegro One Box DPD wyskakuje komunikat:
"API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne. Ponów próbę później."
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@kostas11 prace serwisowe ^^ Żeby się nie okazało, że zapomnieli o końcu umowy z przewoźnikiem 🤣
A jak Wam nie zapłacimy należności też będziemy mogli prosić Was o cierpliwość?
Jak w tytule, link do oferty: https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/archiwum/f93b4514-ff80-408a-8726-84a6951f8757/9be9d903-4361-...
@ProlificT występują przejściowe trudności z generowaniem etykiet dla przesyłek Allegro One. Już pracujemy nad rozwiązaniem. Funkcjonalność powinna zostać przywrócona do godziny 10.
Nie działa nadawanie paczek do czech
API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne. Ponów próbę później.
Czy jest jakaś awaria ? Nie mogę wygenerowac etykiety ani na komórce ani na lapku ? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
U mnie ten sam problem .
Pisze "API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne. Ponów próbę później" ??
nie mogę nadać przesyłki w allegro box ups wyskakuje błąd autentykacji .Czy ktoś ma podobny problem?
@Motoplus24 tak allegro zrobiło se prace serwisowe nie informując nikogo 😄
Też mamy ten problem. Kurier UPS działa , allegro ONE z odbiorem UPS - nie działa @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Witam, mam problem z tworzeniem etykiety do wysyłki
ja tez - rano dpd działało - teraz nei da sie wyspiac.
Awaria ?
Sa_nova Witam, nie mogę wygenerować etykiety dla kurier allegro One. Przy próbie wygenerowania etykiety wyskakuje komunikat ,,API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne. Ponów próbę później." Proszę o szybką interwencję. Nr zamówienia 47a2a930-ec86-11ef-b3b3-a726f8c46bff
Czy allegro jest poważnym kontrahentem robiąc przerwę serwisową allegro delivery w poniedziałek?
Witam, my tak samo mamy problem: "API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne. Ponów próbę później." Allegro One Box, DPD i Allegro One Box, UPS
nr zamówienia:
05154502-eb91-11ef-a8c7-979983b1a6fe
d5367370-ebdd-11ef-a977-91b30326046f
Sa_nova Witam, nie mogę wygenerować etykiety dla kuriera allegro one. Przy próbie generowania etykiety wyskakuje mi komunikat ,,API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne. Ponów próbę później." Proszę o szybką interwencję , nr zamówienia 47a2a930-ec86-11ef-b3b3-a726f8c46bff
Cześć, podczas próby wygenerowania etykiety na allegro lokalnie, przy opcji OneBox pojawia się błąd.
Sprawdziłam swoje dane - wszystko wg mnie jest ok. Z czego może wynikać błąd?
w końcu przed godz 11 udało się wygenerować etykietę
- ale nie można zamówić podjazdu Allegro DPD UPS, w punkcie też nie można zostawić - bo padł program do nadawania
było do 10ej, później do 11ej, teraz do 12ej ..