Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
co się stało z moimi aukcjami? wchodzę w poszczególne aukcje a po sekundzie znikają i pojawia się komunikat: Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.
Tak. Dodatkowo mocno zaniżone sa ceny produktów.
CENY TERAZ SĄ POKAZANE W NETTO
To samo u mnie !!! Aukcje zaczynają kończyć się o 17:00, a są nie widoczne !!! Czy planuje Allegro przedłużenie trwania aukcji ?
Allegro znowu wprowadza zmiany na stronach kategorii (dawno nie było 🤣).Na stronie widać np.dwa przedmioty.Aby zobaczyć podobne, trzeba najechać kursorem na dany przedmiot i dopiero rozwija się kolejny wers.Kolejne ukrywanie.
Wasze problemy prawdopodobnie związane są z tymi zmianami.Zawsze jak jedno wprowadzają, coś innego się psuje.
🚧 Odnotowaliśmy problemy z kwalifikacją ofert na Allegro Business, w związku z dzisiejszą aktywacją business.allegro.pl, dlatego niektóre oferty nawet spełniające warunki, mogą nie być widoczne na business.allegro.pl.
U mnie jest to samo jak wchodzę to przez chwilkę są oferty a za chwilę wyskakuje
Ups, nic tu nie ma Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy. Zorientowałam się bo klientka chciała kupić i napisała czy jest dostępnty a tu nie można wejść.
@mamistyle_pl @eAskir wyżej odpowiedziałem. Proszę przeczytajcie moją wypowiedź w tym wątku.
Dobrze, że tylko dzisiaj ta awaria. Bo u nas widoczne są te oferty jako aktywne. A nie są tak naprawdę aktywne.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Kolejny dzień a problem nie znika ,pytanie ile musimy czekać by to zostało naprawione?
Wiadomo kiedy to zacznie działać prawidłowo?
Wchodząc w mój asortyment po wybraniu produktu wyświetla się błąd 404.
Aukcja jest aktywna. Jest ona widoczna dla kupujących?
Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy."
@mwmonety @deymon_pl @Wenekor @lewgorzkowski @letsgotry_pl jeżeli problem wciąż występuje, potrzebuję nagranie ekranu, aby przekazać go do zespołu technicznego.
Czy możecie je przesłać na adres spolecznosc@allegro.com?
Wasze oferty są widoczne z włączonym widokiem prywatnym, upewnijcie się proszę, że macie włączony widok prywatny:
Tak wygląda widok Biznes:
@kaia-baby sprawdź proszę, czy zakładka Moje oferty wielowariantowe, która jest tutaj działa u Ciebie. Trafisz do niej też z komunikatu, który wyświetla się w Sales Center.
@la_nika@Już to ogarnęłam, ale u mnie działa wówczas gdy zaznaczyłam konto prywatne, wczoraj próbowałam cały czas na biznes, i w takim wypadku nadal nie działa
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Chciałam połączyć klika ofert w wielowariantowe, ale zginęła gdzieś zakładka
Kliknij przycisk poniżej, aby przejść do zakładki "Oferty wielowariantowe" w Moim Allegro.
Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.
znowu nakombinowali;/
EDIT: jak wchodzi strona wielowariantowe to trzeba przyblokować ładowanie strony i można działać
@kaia-baby sprawdziłem, że zakładka działa prawidłowo.
Jeśli po Twojej stronie pojawia się błąd to wyślij nam zrzut ekranu z widocznym błędem na maila spolecznosc@allegro.pl.
u mnie to samo, najpierw wszystko rozłączone a teraz to....dramat
@gdvorek a sprawdziłeś to na koncie firmowym? bo u mnie z uporem maniaka od wczoraj każdą zwykłą stronę allegro przekierowuje po sekundzie na :business.allegro.pl, wcześniej to się nie działo...
czyli np wchodze w mój asortyment, tam klikne oferte, wyświetla się jak dla klienta allegro, a po chwili ładuje się jako business, dlatego nie działają te wielowariantowe, bo dzieje się to samo...
jedynie jak szybko kliknie się zatrzymanie strony można wejść
I co w związku z tym? moje oferty również są nie do wyświetlenia jak chce podglądnąć. Błąd pan potwierdził ale rozwiązania dalej brak.
U mnie problem jest z tym, że jak prywatnie wchodzę w każdą ofertę wszystko jest.
Natomiast jak prywatnie wyskakuje :
Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.