Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Znowu coś... nie można wydrukować etykiety wyskakuje "Błąd zewnętrznego przewoźnika"
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ bardzo proszę u wykluczenie zamówień numer: b42f34f1-ef66-11ef-9388-5fdf7ec4c5d4 oraz bf886831-ef98-11ef-99b8-e95781ac73bd z miary jakości sprzedaży. W tym momencie mogę zamówić kuriera UPS dopiero na 24 lutego.
Moim zdaniem klienci powinni zostać poinformowani że paczki nie zostaną dostarczone zgodnie z terminem z winy allegro, a nie z winy sprzedających. Rozumiem problemy techniczne, jednak to na Allegro powinna spoczywać odpowiedzialność za informowanie klientów o opóźnieniach w takich przypadkach.
Przekazuję do wykluczenia wszystkie zgłoszone w tym wątku zamówienia.
@GasparPL dziękuję za Twoją sugestię przekazałam ją do osób decyzyjnych w tej kwestii, ale nie mogę potwierdzić, czy w tym przypadku będziemy informować kupujących o problemach partnera logistycznego.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ tez się podpinam - do wykluczenia Numer zamówienia