Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co się dzieje z kończącymi się wczoraj wieczorem aukcjami pytam w swoim imieniu jak i klientów którzy w momencie planowanego zakończenia mieli najwyższe oferty ? . Dlaczego wiele aukcji zakończyło się i nadal widnieją jako aktywne z datą zakończenia WCZORAJSZĄ ? . Klienci którzy mieli najwyższą ofertę są zaniepokojeni dlaczego nie mają ich w swoich zakładkach jako wygrane . Jakieś logiczne wyjaśnienie ?. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Czy już coś zostało ustalone?
@Mcdas Raczej nie , żadnej poprawy nie widać.
Nadal żadnych wyjaśnień ze strony serwisu. Aukcje kończą się a widnieją jako aktywne. Klienci nie mogą zapłacić a zaraz zrezygnują z zakupów.
@Mcdas @modowe_pole Nie wiem jak u was ale u mnie coś się już zadziało i aukcje wróciły na swoje miejsce.
U mnie też wreszcie w porządku.
@mwmonety @modowe_pole @Mcdas Tak jest w porzadku, ale to co pisał @RED jest aktualne - zauważcie, że Allegro nie wydało żadnego komunikatu, nie przeprosiło... ot kolejna awaria do długiej listy
U mnie też ok, niestety Allegro milczy na forum i w kontakcie z Klientami… oj nieładnie