anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada łączenie ofert przez boty

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Powiedźcie mi czy jest opcja żeby allegro po swojej stronie wykluczyło konto z łączenia czy przenoszenia do innej kategorii produktów ?

Mam z tym problem co jakiś czas, czasem te same produktu są przenoszone lub łączone z innym produktem całkiem innym 😞 nie mam czasu w kółko tego poprawiać i pisać 😞

Przypominam że połączenie dwóch różnych produktów i ich opinii wprowadza konsumenta w błąd a co za tym idzie łamie dyrektywę Omnibus !!!

________
Κώστας
oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@kostas11 Przykro mi, ale nie ma takiej możliwości. Zawsze możesz zgłosić błędy poprzez "zgłoś błąd w produkcie". 

Mogę ewentualnie zgłosić błędy dotyczące automatycznego łączenia nieprawidłowych produktów w zestawy. Wtedy poproszę Cię o przykłady. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@N_Nitka28 dzięki ale co to da, zgłaszam a raczej zgłaszałem bo powoli usuwam te oferty z Allegro i przenoszę na Er.i 😞 dziś też zgłosiłem zobaczymy co zrobią, ostatnio połączyli mi trzy produkty z innej bajki, po interwencji rozłączyli, po kilku miesiącach ponownie zostały połączone te same produkty, olałem to i tak pewnie wiszą 😞 Szkoda mi czasu, tym bardziej że zaczynacie być nie przewidywalni wiec szkoda inwestować w Allegro lepiej rozwijać inne kanały sprzedaży 😞 

Ostatni są poruszane tematy przez producentów, żeby zrezygnować z wystawiania na Allegro mamy niszowe produkty kolekcjonerskie i tak kupujący nas znajdą a walczyć z katalogiem czy prowizją jak mam Wam dać 70 zł + dopłata do smarta a mi ma zostać 40 zł to już przegięcie 😞

Powiem tak w złą to stronę idzie jeśli chodzi o branżę kolekcjonerską, antyki itp.  😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kostas11 Oj ,co racja to racja . Chyba już jakiś czas temu postawili na nas krzyżyk i na razie patrzą jak sami stąd odchodzimy , ale przyjdzie czas że i tym co zostaną podziękują za współpracę. 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@N_Nitka28 ostatni wyszedł nowy produkt, widzę że żaden sprzedawca go nie wystawił na allegro a wiem że cały nakład poszedł w jeden dzień, sam sprzedałem 50 sztuk i zaoszczędziłem 50 x 66 zł + dopłatę do smarta 🙂 a Wy straciliście ponad 3 tyś zł prowizji, kiedyś z nowościami zaczynało się od allegro bo najszybciej schodziło a teraz robi się odwrotnie 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

TomBanknoter
#18 Luminarz

@kostas11 Widzę, że dojrzewasz 😛 Już nie raz pisałem, że na Allegro jest jak w PRL: wciąż trzeba walczyć z problemami zupełnie nie znanymi gdzie indziej. Jak wiesz, ja już przestałem się kopać z koniem, ale czasem tu zaglądam dla rozrywki 😄

oznacz moderatorów