Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co z tym odbiorem paczek 31 grudnia ? tak samo jak 24 będzie? miał jezdzic kurier do konkretnej godziny, NIC. Nadałam dziś przed godziną graniczną (sporo-bo przed 11), strefa A. Paczki nadal czekają, a ponoć tryb pracy normalny tylko że do 16. Zbliża się 16ta, paczki nie podjęte. Ciśniecie sprzedawców, algorytmy, statystyki a kurierzy i tak robią co chcą. A towary na mrozie się psują. Po grzyba ten harmonogram jak nic z niego nie wynika?
Proszę INPOST o podjęcie paczek z maszyny (GSW02M)
@GaleriaAV Jeśli do tej pory nie podjęli, to raczej dopiero w przyszłym roku...
Dziś nawet w niektórych miejscach spod adresów nie odbierali.
Może jeszcze się obudzi. Ja miałam jedną paczuszkę wrzuconą po 13stej. Kurier odebrał dopiero godzinę później. Albo sobie chłopak zakupy robił albo spał w aucie, bo stał pod paczkomatem już w trakcie wkładania paczki xD. Ja już nie wiem jak to działa, że jednym wcale nie zabierają, innym biorą. Komunikat był o obiorach do 16-stej...
Edit. Widzę, że jeszcze dostarczają to może i zabierają, bo właśnie paczka z V trafiła do odbiorczego, a oni tam realne czasy podają...
@AnnaG-Antyki On po prostu czekał pod paczkomatem na godzinę graniczną do odbioru paczek. Czasem tak robią, czasem wracają po granicznej, jak coś wpadnie.
Raczej nie. 14:11 odebrał. A moje tak do końca to nawet w normalne dni tych godzin się nie trzymają. Zabieranie paczek 15-20min przed graniczną to norma u tego kuriera co akurat w granicznej ma zabierać.
InPost się rozmyślił. Mi wczoraj kurier powiedział że dziś będą normalnie odbiory, rano zlecenie było przyjęte do realizacji po czym dostałam SMS od kuriera że jednak odbiór dopiero 2.01. Część paczek nadałam przed 12 w paczkomacie i nie zostały z niego wyjęte. Wiec InPostowi się odwidziała praca w sylwestra. Chociaż paczka którą dziś miała być doręczona została doręczona.
Ja się nawet nie dziwię. na miejscy tych chłopaków też bym miała dość. Przecież oni przed Świętami dzień w dzień zasuwali po kilka godzin dłużej niż normalnie. U mnie w normalnych czasach max koło 17 tę paczkę włoży, przed świętami potrafili i po 22 być... A inpost to przecież przeważnie młode chłopaki, przynajmniej u mnie. Który nie chce jak normalny człowiek w tym wieku zaszaleć.
@AnnaG-Antyki ja wszystko rozumiem. Wystarczyło w komunikacie jasno napisać - nie odbieramy paczek 31.12. A tak ktoś od 6 rano robi paczki bo mają być odebrane po czym z tymi paczkami zostaje, bo się okazuje że kurier jednak nie przyjedzie.
@GaleriaAV Teoria sobie, a praktyka skrzeczy 🐭
Czyli jedno wielkie oszustwo , czy wprowadzanie klientów w błąd nie powinno podlegać jakimś prawnym regułom? Walka z wiatrakami widzę..
@GaleriaAV Moim zdaniem trzeba przestać poddawać się tej presji, sztucznie wytwarzanej przez Allegro. Dla normalnych klientów w 99% przypadków jeden dzień w te czy we wte nie ma znaczenia, a w końcu dla nich to robimy, a nie dla botów Allegro 😎
Walić statystyki, chciałam skorzystać z pewnej opcji że odbiór jeszcze dziś, a teraz towar będzie marznąć. Przykre.
@GaleriaAV Akurat dzisiejszej nocy jest nadzieja, że ktoś podpali paczkomat i nie zmarznie.
Budujące 🙂
@GaleriaAV Trzeba szukać pozytywów w każdej sytuacji.
@TomBanknoter owszem, 99% tak. Ale sam wiesz, że ten 1 czy nawet 0,1% może narobić niezłych problemów, bo "miało być na 2.01"
@GaleriaAV @Health___Beauty @AnnaG-Antyki Spotkałem ok. 11-tej kuriera przy paczkomacie, gdy nadawałem. Powiedział, że dziś już nie wyjmie, bo zanim skończy rozwozić, magazyn będzie zamknięty
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ wszystkie moje paczki wysłane dziś do godziny granicznej nie zostały odebrane z paczkomatu przez kuriera inpostu! @InPost
Tak więc właśnie ... 😞
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Prosimy o informacje czy dzisiejszy dzień wysyłek (31.12.2024) zostanie wykluczony z jakości sprzedaży czy mamy zgłaszać po kolei wszystkie numery zamówień/przesyłek do wykluczenia? Paczki nadane dzisiaj zgodnie z informacją na stronie Inpost w paczkomacie, plus jedna paczka Allegro One. Nic nie zostało podjęte z automatów.