Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Usunięto moją ofertę nr 15092809947 Bi-es ,, Fabio Verso Entusiasmo 50ml woda perfumowana kobieta EDP,, . W systemie Safety Gate umieszczone jest błędnie zdjęcie składu produktu . Zakazaną subsancją stosowaną uprzednio w kosmetyce jest jest INCI: Butylphenyl Methylpropional natomiast wskazane zdjęcie składu informuje o użyciu substancji Butyl Methoxydibenzoylmethane(
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@_HolaOla_ Olu , rozumiem , jest sygnał należy działać , trochęto było na wyrost ,ale zawsze musi być ten pierwszy ....padło na mnie , nauczka na przysłość tak dla Was jak i dla mnie . Całym winowajcą jest producent , nie powinien użyć tego samego kodu EAN po zmianie składu produktu wiedząc ,że występują problemy . W ub, roku miałem kontrolę z SANEPiD-u we wszystkich punktach właśnie pod kontem lilianu , jakoś szczególnie byli zainteresowani produtami Bi-es.
Wracając do klienta... poza dyskusją , do której otwarcia sam nakłoniłem prowadziliśmy luźną korespondencję przez CW , wydawało mi się ,że sprawa jest wyjaśniona po ostatniej wypowiedzi Doradcy , a tu patrz co z ludzi robi parę groszy , przez ponad 30 lat prowadzonej działalności z różnymi klientami było mi się dane mierzyć , ale to co się dzieje na allegro zakrawa o pomstę do nieba . Klientka ma link do tego watku , pomimo próśb z mojej strony nie udzieliła się ,teraz jak to przeczyta pewnie zerwę odpowiedni komentarz , ale biorę go na klatę .
@mdrogeria ostatnia wypowiedź to nie była wypowiedź doradcy tylko automatyczny wpis, bo od ostatniej wypowiedzi minęło 14 dni.
@_HolaOla_ pewnie Ci umknął jeden mój wpis , to załączę jescze raz ,chodzi mi o tą konkretnie wypowiedź ,
@mdrogeria chodzi o wypowiedź Twoją, czy doradcy? Rozumiem, że wskazałeś kupującej ten wątek, ale to czy do niego dołączy to wyłącznie jej decyzja.
@_HolaOla_ wypowiedź doradcy , którą mam na mysli
cyt ,,Client:43752432 widzę, że sprawa została już wyjaśniona ze sprzedającym w kor...espondencji mailowej. Potwierdzamy, że towar nie powinien być oznaczony przez nas jako nielegalny/niebezpieczny i może być sprzedawany w naszym Serwisie. Przepraszamy za zamieszanie związane z powiadomieniem, które do Pani wysłaliśmy.
@mdrogeria i co jest według Ciebie z nią nie tak?
@_HolaOla_ chyba zmierzamy do ślepego zauku , może coś źle odebrałaś , nie mam najmniejszych zastrzeżeń do wypowiedzi Doradcy , bulwersuje mnie zachowanie klientki pomimo jednoznacznego wyjaśnienia problemu . Moje wyjaśnienia w wiadomościach nie mają większego znaczenia , ale biorąc pod uwagę wypowiedź pracownika Pani otrzymała produkt bezpieczny i zgodny z opisem , a mimo tego oznacza dyskusję jako nierozwiązaną w celu.... ehhhh.. ,sam zasugerowałem otwarcie dyskusji bo klientka się niecierpiliwiła , a sprawa z wiadomych przyczyn nie miała się ku końcowi
Japapier
Ale tu się już jajeczka dzieją.
@mdrogeria Piszesz maila do kupującej, że allegro oszukuje, mataczy i kłamie
dyskusja jest nie istotna, a prawnik
wyciąga ustawę o czynach nieuczciwej konkurencji
i pisze odpowiednie pismo do allegro, żądając zaprzestania działań, usunięcia efektów działań, wraz z żądaniem odpowiedniego odszkodowania/ zamieszczenia przeprosin
piszesz do uokik i do Inspekcji handlowej - serwis prowadzi praktyki szkodzące konsumentom
piszesz do producenta - niech jego dział prawny sie tym też zajmie
wysyłanie do konsumenta informacji, że z premedytacją sprzedajesz nielegalne produkty, ponADTO blokowanie sprzedaży - tutaj SERWIS SIĘ NIE WYBRONI
@mdrogeria ale czemu Ty się dziwisz, jest podobne, to musi być to samo!
Ta sama zasada obowiązuje od pewnego czasu w katalogu Allegro, łączą podobne symbole w 1 produkt. A że każda literka i cyferka w symbolu i kodzie produktu ma znaczenie? Kto by się tym przejmował...
Tu masz przykłady z naszego poletka - https://spolecznosc.allegro.pl/t5/katalog-produkt%C3%B3w/brakuje-wam-ju%C5%BC-miejsca-na-serwerze-cz...