anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy miesiąc w miarę normalnego działania Allegro to już zbyt długo?

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  Czy miesiąc w miarę normalnego działania Allegro to zbyt długi okres czasu?

Po uzupełnieniu braków wzięłam się za ich wystawianie. Pierwszą czynnością jest sprawdzenie czy przypadkiem identyczna oferta jakimś cudem się nie uchowała. A oto efekt sprawdzania.

28-03-2025 10,52 zapytanie.jpg

Jak widać " nie widać "

Tworzę więc ofertę i oto efekt.

28-03-2025 10,56 odpowiedź.jpg

Przez miesiąc był spokój ( mało wystawiałam ) ale jak widać problem nie został usunięty.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu Weryfikuję sprawę z odpowiednim zespołem. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu Wracam z odpowiedzią. To, że nie znajdujesz tej oferty, nie oznacza, że nie masz jej połączonej z tym produktem.

Na zrzucie ekranu nie widać, z jakim produktem próbujesz połączyć ofertę, ale np. https://allegro.pl/produkt/rezystor-smd-0201-20-ohm-1-50-mw-za-25-szt-8-3-5-0366b20a-3dbd-4b31-a787-... tutaj widać, że "Rezystor SMD 0201 20 Ohm 1 % 50 mW za 25 szt 8-3-5" masz już podpięty z 4 różnymi ofertami.

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

Ponowne pomylenie pojęć, w podobny sposób tłumaczył mi to " specjalista " który wypowiadał się w poprzednim wątku dotyczącym tego tematu. Z tego co wiem to do jednego produktu z katalogu mogę podłączyć do 5 różnych ofert i tak to cały czas robię i to działa. Chyba że ostatnio coś się zmieniło o czym nie wiem.  A w tym przypadku jak sama Pani stwierdziła są podpięte cztery. Poza tym, proszę dokładnie przeczytać treść komunikatu który jest wyświetlany. On nie dotyczy produktu a a wystawianego przedmiotu, więc nie bardzo rozumiem o co biega gdyż na mój rozum produkt a wystawiany przedmiot to są dwie całkiem różne rzeczy. 

oznacz moderatorów