Czy miesiąc w miarę normalnego działania Allegro to już zbyt długo?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Czy miesiąc w miarę normalnego działania Allegro to zbyt długi okres czasu?
Po uzupełnieniu braków wzięłam się za ich wystawianie. Pierwszą czynnością jest sprawdzenie czy przypadkiem identyczna oferta jakimś cudem się nie uchowała. A oto efekt sprawdzania.
Jak widać " nie widać "
Tworzę więc ofertę i oto efekt.
Przez miesiąc był spokój ( mało wystawiałam ) ale jak widać problem nie został usunięty.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@cztery_bez_atu Weryfikuję sprawę z odpowiednim zespołem.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@cztery_bez_atu Wracam z odpowiedzią. To, że nie znajdujesz tej oferty, nie oznacza, że nie masz jej połączonej z tym produktem.
Na zrzucie ekranu nie widać, z jakim produktem próbujesz połączyć ofertę, ale np. https://allegro.pl/produkt/rezystor-smd-0201-20-ohm-1-50-mw-za-25-szt-8-3-5-0366b20a-3dbd-4b31-a787-... tutaj widać, że "Rezystor SMD 0201 20 Ohm 1 % 50 mW za 25 szt 8-3-5" masz już podpięty z 4 różnymi ofertami.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Ponowne pomylenie pojęć, w podobny sposób tłumaczył mi to " specjalista " który wypowiadał się w poprzednim wątku dotyczącym tego tematu. Z tego co wiem to do jednego produktu z katalogu mogę podłączyć do 5 różnych ofert i tak to cały czas robię i to działa. Chyba że ostatnio coś się zmieniło o czym nie wiem. A w tym przypadku jak sama Pani stwierdziła są podpięte cztery. Poza tym, proszę dokładnie przeczytać treść komunikatu który jest wyświetlany. On nie dotyczy produktu a a wystawianego przedmiotu, więc nie bardzo rozumiem o co biega gdyż na mój rozum produkt a wystawiany przedmiot to są dwie całkiem różne rzeczy.